gastronomie

IENS Festival: dineren in stijl bij honderden restaurants met 50% korting

IENS festival

Ok ok, ik ben een beetje bevooroordeeld, want sinds kort werk ik voor IENS. Maar ik zou er niet over schrijven als het niet echt heel leuk zou zijn. IENS introduceert namelijk het eerste IENS Festival. Van 26 oktober tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten die reserveren via iens.nl of de app. Die laatste is overigens ook buiten het festival om handig, zodat je makkelijk kunt reserveren bij je favoriete restaurants.

Tijdens het Festival profiteer je van 50 procent korting over de totale rekening en wordt het extra aantrekkelijk om een keuken uit te proberen die al jaren op de bucket list staat.

 photo iens-festival-nederland.jpg

Hoe werkt het IENS Festival?

Ontdek online honderden deelnemende restaurants, plaats een reservering, ga naar het restaurant, bestel naar eigen keus en ontvang van het restaurant de rekening met daarop de 50% korting. Geen verrassingen, addertjes onder het gras of onduidelijkheden. Een volledig verzorgde avond voor de helft van de prijs.

Weet jij wat de eetcultuur van Amsterdam is?

Onderzoek van IENS wijst uit dat elke stad een eigen eetcultuur heeft. Zo gaat de voorkeur in Den Haag – hoe kan het ook anders – uit naar sea food, hebben Rotterdammers een voorliefde voor de Franse keuken en houden de Amsterdammers het op gevarieerd internationaal.

 photo iens-festival-2017.jpg

Deelnemende restaurants

Tijdens Het IENS Festival biedt het online restaurantplatform de keuze uit honderden deelnemende restaurants door heel Nederland, zoals Ferilli’s at The College in Amsterdam, De Nieuwe Poort Rotterdam en Tasca in Den Haag.

Welke restaurants staan er op jouw wensenlijstje en ga jij zeker bezoeken tijdens het festival?

Gili Papier