Travel

IJsvrij

Dat klinkt wat raar eind maart/begin april, maar vanaf vanavond heb ik ijsvrij. Ik vertrek morgen namelijk naar IJsland. Vreemde bestemming voor een koukleum als ik, maar ik zeg nooit nee tegen tripjes. Bovendien moet Reykjavik zo bijzonder en indrukwekkend zijn, dat is een van de vele bestemmingen waar je een keer moet zijn geweest.

Qua temperatuur valt het mee, de strenge Nederlandse winter maakt dat ik me niet druk maak om die paar graden boven nul overdag en de -6 ’s nachts. So be it. Warme jas, grote shawl, bontmuts en handschoenen, niemand die me meer wat doet.

Ik kijk er zelfs naar uit; de hele week zou het zonnig moeten zijn en zondag is er sneeuw voorspeld. Daar waar ik de hele winter klaar mee was, kijk ik er nu naar uit. Er is zelfs nog een kansje op het zien van het Noorderlicht. Hoe gaaf! Waar ik vooral naar uit kijk; een weekje offline. Het klinkt bijna vies uit mijn mond, maar ik vind het even mooi geweest. De laptop gaat vanavond lekker dicht, alleen broodnodige voor broodnodige dingen komt ‘ie de komende dagen de tas uit. Twitter zal ik alleen gaan gebruiken om jaloers makende plaatjes te delen, want het gaat heus wel door zonder mij.

Genieten jullie lekker van hopelijk mooi weer met de Paasdagen, dan neem ik even een weekje ijsvrij. Tot volgende week woensdag!