Travel

Ikea Catalogus op je iPhone

Deze week kwam naar buiten dat IKEA de catalogus online beschikbaar maakt voor de iPhone. De nieuwe Nederlandse catalogus is nog niet officieel uit,maar je kan via de IKEA app al wel rondneuzen in de Belgische nieuwe collectie. Er waren via onofficiele kanalen al sneak peeks mogelijk in de Zweedse en Engelse versies en er kon een boodschappenlijst worden gemaakt, maar de hele collectie online is een redelijk nieuwe stap.

Het past bij de nieuwe strategie van IKEA, om het nog meer terug te laten komen in het dagelijks leven. Vanaf 10 september bij de launch van de nieuwe catalogus zal er 365 dagen iedere dag een unieke tv-commercial uitgezonden worden.

Maar zit je daar op te wachten? Wil je dat je bezoek je hele interieur kan checken en weet voor hoeveel jij die bank hebt gekocht en op de centjes moest letten? Ga je het gebruiken voor je gaat shoppen? Uiteindelijk zijn ook de meeste aankopen daar impuls aankopen.

Ik blijf gewoon wachten op de 1.0 versie op de deurmat. Dat zou het 6e exemplaar zijn voor in de bewaarcollectie. En misschien dat ik op mijn iPad een deze dagen vast een kijkje ga nemen, maar voor mij is het geen ‘must’.

iphone app ikea

Sabine de Witte