design Home sweet home tips

Ikea PS 2012

Ikea PS 2012 Collectie

Alweer de 7e Ikea PS collectie is vanaf volgende week verkrijgbaar. Een samenwerking met talentvolle designers die bij IKEA de kans krijgen om hun werk en stijl te presenteren en door een betaalbare prijs beschikbaar zijn voor een groot publiek. En een designstatement vanuit IKEA. Met veel pijn en moeite wist ik 2 PS Saga stoelen te bemachtigen. Wegens ruimtegebrek in mijn huidige stulp staan die tijdelijk in de opslag. Toch ging mijn hartje harder kloppen van de berichten over een nieuwe PS collectie.

ps saga

Sneak peak

De nieuwe PS items zijn verkrijgbaar in de IKEA winkels vanaf 23 april. De collectie is online pas goed te bekijken vanaf 1 mei. Je zult het nu moeten doen met het IKEA PS magazine.Zoals je ziet, veel kleurrijke elementen en veel handige oplossingen voor ‘groen’ in je huis. Mijn oog is al gevallen op de tafel met plantenhouders en het plantenrek. En de gele palet elementen waar de collectie op is gepresenteerd, want daar wil ik graag mijn nieuwe bed van maken. Er zijn nog enkele artikelen van de vorige collectie te krijgen, maar dan moet je er snel bij zijn! Zo zou ik best de IKEA PS BRUSE willen, weet ik wel raad met de PS SVARVA lamp en de PS PENDEL is de gaafste staande klok die ik ooit heb gezien. Ik moet snel eens een bezoekje IKEA plannen als ik terug ben van mijn korte vakantie naar Zwitserland volgende week!

[adsense]

IKEA PS 2012 sidoborg

PS collectie IKEA 2012

Zweedse primeur

Een rondje Google laat zien dat de IKEA PS 2012 collectie in Zweden al goed te bekijken is, en ook via ikea.com tover je alvast mooie filmpjes tevoorschijn! En zelfs het hele product boek. Fijn dat Google ook de omwegen vindt…

Als IKEA fan staat de IKEA catalogus sinds dag 1 op mijn iPad. Heerlijk om te bladeren door handige woonoplossingen of inspiratie op te doen. Jammer dat het PS magazine dan net niet werkt op de iPad. Learning voor de volgende keer 😉

Sabine de Witte