Travel

In de bladen!

Nou ja, in eentje dan. En ook alleen maar met een ingezonden fotootje, tussen nog 5 anderen. Maar, ik heb een woonblad gehaald.

Zelf was ik het alweer een beetje vergeten, dat ik ooit een tip had ingestuurd over de trapleuning. Tot er twee weken geleden ineens een mailtje in mijn inbox zat en ik een exemplaar toegestuurd kreeg. Simone had me er inmiddels op gewezen en een dag later kon ik het met eigen ogen aanschouwen. Het staat er echt. Mijn tip, met foto.

Helaas naar aanleiding van die foto niet nog een mailtje gehad met het verzoek om eens binnen te komen kijken in de pittoreske stulp, wat maar goed is ook aangezien ik daar tegenwoordig maar weinig tijd meer doorbreng.

Maar ik heb een van mijn doelen van toen gehaald. Het volgende doel: een artikel van mijn hand in de bladen. Nobel streven, dacht ik zo.

De 101 woonideeën met mijn inzending ligt nu in de winkel. Online niet te bekijken en ik ben vergeten een plaatje te schieten van het mini-stukje. Dankzij Simone heb ik een foto! (Al blijf ik de pennenhouders ook briljant vinden).

Sabine de Witte