amsterdam Hotspots tips

In de krul

Steil en nieuwe stijl

Al een tijd had ik de balen van mijn haar. Dat de kleur (peper/zout) niet zo spannend was, ok, daar zou de zon wel weer verandering in brengen. Maar dat steile gehang. Via Anneli kwam ik bij haargod Walter terecht, werkzaam bij de vandaag geopende B-Fashionable salon. Bij de eerste kennismaking riep hij meteen dat ik prachtig haar heb voor krullen. Mijn haar krult namelijk vanzelf als het nat is. Alleen… niet aan de voorkant. Ben ik voor een feestje eens in de weer met een krultang, dan zijn de feestelijkheden uit mijn haar al verdwenen voordat ik er aankom. Dus tijd voor een nieuwe lente coupe. Met krullen, hoewel het meer een stimulans is van de natuurlijke slag, waardor het vooral volume is.
Wat vinden jullie? Ik vind krullen veel meer stijl hebben, je kunt er veel meer mee en een bad hairday verhullen is volgens mij veel makkelijker. Foto volgt, de definitieve look is er pas na 48 uur, het is nu vooral coupe wild, maar eindelijk heb ik blijvend big hair!

Sabine de Witte