Travel

In ieder stadje een ander schatje

Ik kan er niets aan doen. Hoeveel woonmagazines met kersttips ik ook al doorgebladerd heb, zolang ik nog geen boom heb blijft de inspiratie voor een woonpost uit. En hoewel het van mezelf eigenlijk niet mag, rolt er zo vloeiend weer een post over… nagellak uit.

De feestdagen zijn aangebroken. Chanel heeft haar lichtblauwe special edition Azur in de boutiques liggen. Dior heeft een nog exclusiever aanbod. Alleen in New York, London of Parijs te krijgen. Prachtige grijstinten. Die meteen de kleur voor mijn kerstboom hebben bepaald. Maar voor een nagellakje naar London, New York of Parijs voor het einde van het jaar, dat zit er even niet in. Ik moet het met een lang weekend Barcelona doen.

En laat daar net deze special edition niet te krijgen zijn. Maar ik mijn zinnen er wel op hebben gezet. Dus; Parijse vrinden gemobiliseerd. Volgende week verwacht ik de mat blauwe nagellak. In januari de grijze. De zwart metallic hoeft niet zo nodig op mijn nagels. De Dior Gris City is een absolute musthave… Chanel Azur, jammer maar helaas, you’ve been beaten. Azur is toch ook veel te zomers voor deze grijze dagen!

Dior Special Editions Gris City collectie

Sabine de Witte