amsterdam Hotspots tips

In vogelvlucht

reiskrant telegraaf praag sabine de witte

Bewogen week vol hoogtepunten

Afgelopen week vloog weer voorbij. Weer een hele week in Amsterdam, best fijn om voor een langere periode in je eigen stad te zijn. Tijd voor details: de laatste loodjes bij The Social Room, wintergarderobe essentials shoppen en mijn huis herfstklaar maken. Tegelijkertijd was het tijd voor puntjes op de i voor zakelijke voorstellen en een mogelijke, hele gave samenwerking voor yourambassadrice.nl.

Telegraaf Reiskrant tips

Vorige week werd ik gevraagd om mee te werken aan een artikel in De Telegraaf Reiskrant en tips wilde delen over een van mijn favoriete bestemmingen. Enkele trouwe fans zoals Lenny van mooiedag.com en Kim uit Barcelona hadden mijn naam genoemd als ‘reisexpert’. Gisteren stond ik met mijn Praag tips in de krant. Als eerste was ik al blij verrast dat mijn naam werd genoemd, daadwerkelijk meewerken en jezelf terug zien in een van de grootste landelijke dagbladen is echt een enorme eer. Bedankt voor de aanbevelingen, dat is waar ik het uiteindelijk voor doe: jullie net zo’n onvergetelijke reiservaring bezorgen!

reiskrant telegraaf praag sabine de witte

Chanel Les Twin-Sets collectie

Donderdag testte ik de eerste Vogue Fashion Night Out in Amsterdam. Op uitnodiging van Filippa K en Hermes genoot ik in beide zaken van champagne, hapjes en entertainment. Bij Filippa K verliet ik de winkel met een eye catching armband, de Hermes boetiek liep ik uit met een roos in Hermes oranje, gekregen van de aanwezige magician. Vooraf had ik geen idee wat ik precies van de Fashion Night Out moest verwachten, maar ik werd aangenaam verrast. Casual Amsterdam had zich voor de gelegenheid flink opgedoft en modieus opgedoft, alle meewerkende winkels hadden echt hun best gedaan en onze hoofdstad had ineens Frans kaliber. Ik werd heel blij van zoveel stijl op straat! Maar ik ging deze week voor details: Chanel lanceerde op deze avond de limited Les Twin-Sets collectie: een nagellak en lipstick in dezelfde kleur. Ik ben een sucker voor details en stem deze graag op elkaar en mijn outfit af. Dus toog ik naar huis met de Delicatesse lak en La Delicate lipstick. Een diep oudroze kleur voor een subtiel accent op nagels en mond. Deze twin set kost je een slordige € 55,60 maar dan klopt je look helemaal tot in de details.

les twinsets chanel

delicatesse la delicate chanel

De kleuren matchen echt perfect, ik ben blij met mijn Chanel Les Twin Set!

Filippa K Amsterdam FNO

Hermes roos

Vogue Fashin Night Out

Fashion Night Out Amsterdam

iPhone 5

Zat jij woensdagavond ook vol spanning te wachten op de aankondiging van de nieuwe iPhone 5? Ik volgde het met een scheef oog tijdens het werken. De nieuwe features zijn leuk, maar ik had zelf iets revolutionairders verwacht. Voor het eerst laat Apple mij trouwens twijfelen over een nieuwe kleur iPhone, want stiekem vind ik de zwarte dit keer mooier. Ook Apple gaat voor details, met een kleinere lader (dat wordt 100 nieuwe kabeltjes en laadblokjes aanschaffen) en nieuwe headphones. Die laatste heb ik inmiddels geprobeerd en ze zitten inderdaad lekkerder en ook de geluidskwaliteit is duidelijk hoorbaar.

iPhone 5

citizenMag

Een nieuw seizoen, een nieuw citizenM magazine! Niet alleen nieuw qua thema en inhoud, maar ook qua look, feel en concept. De thema’s blijven, de content blijft vernieuwen. Het thema van het komende kwartaal is ‘Naked‘. En geloof me, dat gaat verder dan blote lichamen en vieze plaatjes.

Kijken, kijken, kopen

Favoriete plekken delen, daarin ben ik niet uniek. Er zijn genoeg andere inspiratiebronnen, zoals PetitePassport, A Continuous Report en KitchenScript. Als je van winkelen houdt, is er nu een geweldige papieren inspiratiebron. Kijken kijken kopen van Bregje Lampe, voormalig Parool journaliste, waarin ze 88 favoriete (nieuwe en hippe) modehoekjes van Amsterdam laat zien. Plekken met een verhaal, een idee en passie. Vanaf pagina 1 was ik al hooked. Zelfs door mij onontdekte plekjes, tussen de komende tripjes door maar weer lekker op jacht!

bregje lampe kijken kijken kopen

Sabine de Witte