Travel

Inschattingsfoutje

Nee, geen rijles en ongelukken vandaag. Ook is de portemonnee en bankrekening nog niet leeg, had ik nog ontbijt in huis en heb ik goed ingeschat dat lief vandaag nog precies 1 schoon wit shirt had, zodat ik zo fijn een waslijn vol wapperend wit in de tuin heb (de zon schijnt hier nog gewoon).

Ik heb een inschattingsfout gemaakt, die ik hier publiekelijk heb gedeeld. Ik heb iemand veroordeeld zonder deze werkelijk te kennen, maar puur op houding en op werkgebied. Ik schreef dat ik op WoonIdee Nederland blij was dat ik Steven van Manen, niet was tegen gekomen. Omdat ik hem op tv een arrogante verschijning vind. Omdat het blad waar hij momenteel voor werkt, Residence, mij jeuk bezorgd. Alsof alleen de rich en famous mooi kunnen wonen! Een tijdje geleden was Steven bij Eigen Huis & Tuin, voor een woongroep. Hij zou de keuken pimpen. Het resultaat vonden lief en ik super mooi (want grijs ;)), maar als hij in beeld was, doken we onder de dekens. We deelden allebei de mening van vervelende verschijning op tv namelijk.

stevenvanmanen

Steven heeft het betreffende blogje gelezen, een reactie achtergelaten met het verzoek om contact op te nemen, omdat hij niet van ongelukkige mensen houdt. Heel sociaal. Ik heb een net mailtje gestuurd, en kreeg gister een leuke reactie terug. Ik heb me dus vergist. Het lag gewoon aan de cameraman en regisseurs, Steven van Manen is geen arrogant persoon. Want in dat geval, had hij geen reactie achter gelaten. En me geen succes gewenst met mijn ‘inspirerende blog’.

Als ik weer eens op een beurs ben waar hij rondloopt, ga ik even naar hem vragen. En ik ga niet meer zo snel veroordelen. Komende zondag dus maar proberen de hele uitzending boven de dekens te blijven…

Nu eerst voorbereiden voor morgen, DE grote dag. Wat maak ik van Ikea??? Die vraag spookt al een paar dagen door mijn hoofd. Helemaal omdat ik weet dat ik een opdracht moet doen. Mijn creativiteit moet laten zien. Ik heb al gedroomd vannacht van een kamer met 4 zwarte muren. Met donkere accessoires moest ik die aankleden. Mission impossible dus, zou je denken. Maar heb me er goed van afgemaakt, want de vloer was wel licht. Hopelijk was het een voorspellende droom, qua creativiteit. Al mag de opdracht wel een tikkie makkelijker.

Vanmiddag inspiratie opdoen bij de Praxis (olijfboom kopen), Kwantum (waszak) en het vogelhuisje gemaakt door opa in de verf zetten. Die moet natuurlijk wel matchen met het huis. En ondertussen hopen. Op DE ingeving. Wat maak ik van Ikea?

Springtime