Travel

Inspiratie

In plaats van te balen van de dingen die niet lukken, ben ik een andere weg ingeslagen. Don’t worry, ik heb niet The Secret gelezen, maar ik geloof wel in het creëren van kansen.

De dingen die ik wil gaan doen, krijg ik niet alleen van de grond. Daar heb ik opstapjes voor nodig, mensen met meer kennis en ervaring, waar ik ideeen mee kan uitwisselen, mee kan samenwerken. Sinds een paar weken heb ik via Twitter iemand leren kennen die me daarbij geweldig helpt en steunt, me inspireert om echt te gaan doen wat ik leuk vind. Natuurlijk moet ik nog een balans vinden tussen doen wat ik leuk vind en daarmee mijn brood verdienen, maar het begin is er. Ik laat me meeslepen naar werelden die ik niet goed ken, maar merk dat mijn nieuwsgierigheid en gedrevenheid het wint van de ‘angst voor onwetendheid’. Ineens heb ik wel het lef en ga ik er voor.

De eerste echte stappen zet ik deze week, wat voelt als een grote stap vooruit. Ik heb niet meer het gevoel dat ik stil sta, ik ga niet langer afwachten, ik neem het heft zelf in handen.

We zien wel hoe het afloopt, ervan leren zal ik in ieder geval. En niets is zo onbetaalbaar als een goede levensles.

Inspiration