Instagram

 • Nieuwe aanwinst in de fijne Plantagebuurt: @olegpelmenibar. De Russische variant op de dumpling wint terrein, en is zeker in combi met een glas wijn (natuurwijn, Georgische parels) heel fijn! Open voor ontbijt (kwark pancakes!), lunch - op de kaart staan ook salades, borscht en ander fijns, borrel en diner. Traditionele recepten, moderne variaties en vooral: vers, handgemaakt en lekker. Zet maar op je lijstje, dit wil je proeven!
 • Volgende week opent @restaurantfelixamsterdam haar deuren, vorige week mochten wij al even proeven. Wat een aanwinst voor het culturele Felix Meritis! Zowel qua interieur (het behang is textiel en laat de zonsondergang in Amsterdam zien) als qua eten, wijn en team. Jonge fhef @florisvstraalen (voorheen Envy), sommelier @sparkling_power_ Saskia (Okura) en maître Sander @sander.vlm zijn aan elkaar gewaagd en weten een perfecte balans tussen fine dining in een casual sfeer met hier en daar een knipoog neer te zetten. Book yourself a table, approved!
 • Magisch Mandali ✨🧘🏼‍♀️ Uitzicht op Lago d’Orta, besneeuwde bergtoppen, strakblauwe lucht, winterzonnetje, yoga, mediteren, gezond eten, lezen en dat allemaal in stilte. Je eigen stem gaat er vreemd van klinken, maar je hoofd is ineens stil. Beste idee van het jaar: beginnen met een retreat. Cadeau voor jezelf!
 • Eerlijk, verdwijnen mooie hotel amenities altijd in je toilettas?
 • Ben jij op reis team alles uithangen of laat je alles lekker in je koffer zitten?
.
#inpakken #upgradeyourstyle #travel #inpakexpert #travelinglight #whattopack #portugal #autumn #algarve
 • Je hebt high tea en je hebt een thee beleving in de lobby van het @hotel_okura_amsterdam 🥰 Dit is zo’n feestje, je kijkt de hele middag je ogen uit en het smaakt ook nog eens waanzinnig. Yuzu obsessie still going strong! Perfect weekenduitje, hier fleurt iedere grijze winterdag instant van op! 
#okuramoments #hightea #luxurylifestyle #nevernoteating #hotelokuraamsterdam #okura #treatyourself #hotelexplorer #upgradeyourstyle
 • Toe aan een ‘pop of colour’? Dan moet je in Rotterdam zijn voor een flinke portie Japans pastel bij NISHI ontdekte @BroosB. Lees alle whereabouts nu op de site. .
#hotspots #rotterdam #nishimarket #supportyourlocal #originalretail #pinkeverywhere #popofcolour
 • Weekendtip voor lovers van sustainable luxury in je interieur: het zalige merk @palais timmert hard aan de weg met de mooiste duurzame spullen voor in je huis, voorzien van kekke printjes en kleuren. Dit weekend kun je de Jaipur collectie met o.a. lampen en fijne kussens vinden bij de pop-up in een andere fijne spot, @entrepotholland. Fleur je op zo’n grijze dag helemaal van op. Meer weekendtips via de link in bio 🛋
.
#weekendtips #amsterdam #popup #sustainableluxury #palais #entrepot #interieur #interieuradvies #vintage
 • De nieuwe Aesop winkel is een plaatje 🤍
Fotocredits: aesop
.
#retail #aesop #amsterdam #shopdesign #skincare #newintown
 • Yes, bijna weekend! Een van de weekendtips: de Johnnie Walker Blue Label bothy met whisky pairing bij The Tailor. Tot en met 20 december leer je dat 🥃 niet hoeft te wachten tot het digestief, maar juist heel goed met eten gepaard gaat!
.
#whisky #weekendtip #thetailer #bestbartender #johnniewalker #whiskypairing #bluelabel #luxurylifestyle #nhcollection #nhcollectionhotels
 • Stille getuigen van moeder natuur. De Maasai Mara is een uitgestrekt gebied waar het wildlife voor een groot deel haar gang kan gaan zonder menselijke ingrepen. Er wordt gelet op de dieren, alles gedaan om stropen te voorkomen, je mag niet off road rijden (maar op sommige stukken wel de auto uit, op eigen risico natuurlijk en daarom is met een gids op pad wel zo slim). Hoewel in het laagseizoen resulteert dat wel in alle auto’s die massaal op dezelfde ‘sighting’ af komen, en zo sta je ineens met >25 busjes naar een jagend luipaard te kijken, wat het dier niet echt helpt met de buit. Heel anders dan in meer private game reserves zoals Madikwe en Morukuru in Zuid-Afrika (bij de Botswaanse grens). Goed om over na te denken bij het kiezen van safari reizen: boxjes afvinken of animal wellbeing? 💚🐆
.
#kenia #safari #bushlife #safarireizen #conscioustravel #natureneedsheroes #wildlife #maasaimara #afrika #kenya #safaridesign

Follow Me!

Hotspots

Japanse Mini Market NISHI opent in Rotterdam

14/12/2019
kleedhokjes Nishi Rotterdam

 

Zo zoet, zo roze, dat het glazuur je bijna van de tanden springt, maar de Japanse Mini Markt NISHI aan de Meent is zeker een bezoekje waard. Zaterdag 14 december gaat NISHI open voor het grote publiek. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat na het mogen bijwonen van de pre-opening, ik een oogje heb gekregen op een groot deel van de collectie Ook al ga je met niets weg, het is zeker een uitstekende manier op je mood en je instagram op te fleuren.

Interieur Nishi Rotterdam 1

Rozer dan roze; kawaii!

Met 250 vierkante meters in de suikerspinroze Japanse kawaii-stijl is NISHI een walhalla voor liefhebbers van Japan. Kawaii? Ja. Kawaii. Kawaii is de schattige Hello Kitty stijl die zo ongelooflijk populair is in in Japan. In deze nieuwe hyper-gestileerde Rotterdamse winkel met roze en andere pastelkleurige accenten ontsnap je even aan de sleur van alledag en waan je je in een Japans paradijs.

Interieur Nishi Rotterdam 2

 

Kopen, kopen, kopen.

Bij NISHI vind je de service- and homeware van The Linea Home. Ik kende het nog niet, maar ik heb inmiddels verzonnen dat ik hard toe ben aan nieuw servies. Het verkoopt zich vanzelf, maar eigenaresse Kerrie zorgt dat ik door haar enthousiasme, foodie lifestyle en haar passie voor ontwerp deze spulletjes extra graag mee naar huis wil nemen. The Linea Home is een prachtig merk waarin de liefde voor voedsel, design en Azië hoog in het vaandel staat. Hun homeware is minimalistisch waarin zowel het Oosten en het Westen als het Oude en het Nieuwe met elkaar worden verenigd. Alle producten zijn functioneel en simpel in kleur en stijl. The Linea Home is een merk wat ontwerpt vanuit de gebruiker. Zij willen jou verleiden tot een mix’n’match van hun producten zodat niet alleen The Linea Home de designer is, maar ook jijzelf.

Servies The Linea Home

Natuurlijk kun je er Japanse kleding en accessoires kopen voor vrouwen, mannen en kinderen. Eigenaresse Margaret leidt mij rond langs de kledingrekken boordevol gave merken waar ik nog nooit van heb gehoord. Er hangt GU, wat meer in kawaii-stijl is, maar ook het merk Moshan in de Yamamoto ‘back to black’-stijl. Voor de kinderen is het merk OK100 een snelle favoriet. Alle kleding is van een mooie kwaliteit en ontzettend betaalbaar. Ook zijn er ook allerlei mooie beauty producten te krijgen in het beauty- en kappersgedeelte.

Wat is er nog meer te doen bij NISHI?

NISHI is niet alleen een winkel. Het is ook een plek om je onder te dompelen in de Japanse popcultuur. Je kunt bubble tea drinken aan de Infini-Tea Bar. Eigenaresse SiYun zet als theesommelier alles op alles om vooruitstrevend te zijn en te blijven op het gebied van thee en bubble tea. Nederland heeft nog een hoop te leren als het op deze dranken aan komt. Heb je zin in een bubble tea? Vraag naar de Galaxy special! Ook kun je wat overheerlijke vegan hapjes snacken en losgaan in de photobooth. Laat je haren vertroetelen bij Aiko die enkel met organic en vegan producten werkt.

Infini-tea galaxy en kappersgedeeltje Nishi

NISHI voegt heel wat kloddertjes roze toe aan het rauwe Rotterdam en dat is zeker in deze druilerige wintermaanden meer dan welkom.

Waar vind je NISHI market?

Meent 7-9 in Rotterdam

NISHI market is 7 dagen per week open:

maandag 12:00-19:00

dinsdag 11:00-19:00

woensdag 11:00-19:00

donderdag 11:00-19:00

vrijdag 11:00 – 21:00

zaterdag 11:00-19:00

zondag 12:00-19:00

Vind Nishi online via:

Facebook: nishimarket

Instagram: @nishimarket

 

Amber de Bruin

De Rotterdamse Amber houdt van koken, maar vindt het nog veel leuker als er voor haar gekookt wordt. Of dat nu gezellig aan de keukentafel bij vrienden thuis is of een goed restaurant maakt haar niet zo veel uit. Ze maakt onderdeel uit van the champagne squad, een groep vriendinnen die graag wijn, spijs en ietwat hysterische avonden met elkaar delen.
Amber de Bruin

Instagram

 • That Mandali glow ✨ Since I’m back I found myself a new long term career goal, amazing opportunities crossed my path and I’ve opened up myself for new plans and people. My 🖕🏻 became my best friend: if you don’t like me or what I do, not my problem. Best start of the year - although next year I’ll go somewhere less winterish 🧳
 • Can’t get enough of airplane window views like this 🏔
 • The power of silence, nature and Mandali is pure magic ✨🧘🏼‍♀️ Threw some old baggage from the top of a mountain, was surprised how natural silence and not touching my 📱devices felt, read 3 books, was surprised to hear my own voice again (and how much noise eating makes, although it felt very mindful, taking 9 minutes for one mandarin) and I feel much lighter. Best start of the year, what a gift to me, myself and I! Thanks @mandali_retreats (all paid for myself) for your magic! 🏔 - and @deblonsports for making me feel comfortable wearing yoga pants all day every day - except I still won’t fly in it, it is stylish as hell! 📸by @fionacitroen who inspired me to invest in myself #mandaliretreat #mandali #italy #piedmont #mountaingirl #silence #silentretreat #gift #luxurytravel #upgradeyourstyle #glow
 • Went on a solo retreat and this is what I mainly did: endlessly staring outside, mesmerized by the beautiful views on local nature, drinking tea and moving towards every little ray of sunlight. I can highly recommend going on a little trip solo. It is easier to unwind from daily life, you can 100% do what you really feel like and you can finally reflect and act on what’s been on your mind for a while. Would you go on a trip alone? 
#mooirivier #soloretreat #travelingalone #memyselfandiandthezelfontspanner #nature #selfcare #conscioustravel
 • Snapping into the new year 📸 Trying to get out of hibernation mode, luckily the Italian mountains are calling me for a weekend of zen, silence and yoga at @mandali_retreats 
Captured by @clacam .
#snappingintothenewyear #snappingintoreality #hibernation #photography #shootingtime #zenbine
 • 2019: the year least travelled in my past decade. In which I learned: the curiosity and wanderlust are stronger, you can’t force yourself into not wanting to explore, in having a ‘normal’ life. It’s also the year I finally felt home in my own place. Contradicting much, but coming home never felt so good. My place, my rules, my mess, my carefully curated interior, my designs, my safe heaven, art, memories. Home. And now I’m off to @mooirivier - the last trip of the year, a solo retreat. Me, my thoughts, plans, ideas and a notebook, nature and silence. Recharging. See you next year, excited for the 2020 journey! .
#playtime #beach #sandcastles #portugal #tripdownmemorylane #praiadaluz #algarve #bestbeachesineurope #soloretreat
 • First time in years celebrating Christmas in NL, decided not to make it a tradition, gosh it’s dark, moody and grey. Merry Christmas y’all 🎄
 • Never stop playing 🌊
.
#beachgirl #portugal #algarve #waves #innerchild #jump #neverstopplaying #nevernottraveling #bestbeaches #beautifuldestinations #europetravel #travel #bretonstripes
 • This year I travelled only a fraction of the years before (yeah environment, meh me growing) but I sincerely hope I infected this little one with the travel bug. She reminds me of myself, with an even more curious and open eye, knows no fear. Grateful we as a family got the opportunity to explore Portugal, travel really is the only thing that makes you richer. 📸 (and 👧🏼) by @monique_dew .
#portugal #family #nevernottraveling #grateful #richkidsofinstagram #minime #travelbug #algarve #beautifulbeaches
 • Nairobi is one of the greenest cities, a delight to exchange city life chaos with the Karura forest. Walking towards a new trip here, adventure awaits! .
#kenya #karuraforest #nairobi #greencity #urbannature #cityforest #nature #forestbathing #walkingtowardsnewadventure #africa #fridayflashback
 • Monday Motivation: work hard, travel further and relax more
.
#aftermountainbikeglow #kenya #bikesafari #iphonetest #mondaymotivation #workhardplayharder #neubaueyewear #dogoodseegood #powerstones

Follow Me!