Travel

Just Ask: Wie ben jij?

just-ask
Vorig jaar schreef ik met enige regelmaat de rubriek ‘Just Ask‘ waarin ik antwoord gaf op veelgestelde vragen. Inmiddels zijn de vragen steeds vaker hetzelfde, of laat ik het antwoord liever privé. Dus geen rubriek ‘Just Ask’ meer. Maar nu ben ik wel benieuwd naar jou. Wie ben jij, lezer van YourAmbassadrice? Wie ben je, wat doe je graag, hoe oud ben je, waar woon je, wat voor onderwerpen lees je graag, wat kun je besteden en ook, lees je mijn blog op mobiel?

Als ik meer over jou en je interesses weet, kan YourAmbassadrice als platform nog beter aan je wensen aansluiten. Daarom heb ik samen met mijn advertentienetwerk een kort onderzoekje. Je doet ons, en daardoor uiteindelijk jezelf, er een groot plezier mee met het invullen. Ik ga er vaak vanuit dat de weekendtips vooral gelezen worden door Amsterdammers. Mocht uit het onderzoek blijken dat dit niet het geval is, kan ik daar natuurlijk rekening mee houden. En hoe bijzonder is het als je met een beperk inkomen toch graag leest over luxe reizen en lifestyle?

yourambassadrice.nl

De rollen omgedraaid, nu stel ik mijn vragen. En vooruit, als dank je wel zal ik er gauw weer een persoonlijke van maken. Alvast bedankt!

Sabine de Witte