tips

Kerstcadeautjes

Vandaag is je aller- allerlaatste kans om te kerstshoppen. Weet je nog niet wat je moet kopen, maar wil je wel een origineel cadeautje onder de boom leggen? Hieronder nog wat tips die gegarandeerd last-minute kerstsucces brengen.

Kersttrui

kersttruien
Een dikke kersttrui is misschien niet heel glamourous als cadeautje, maar met koude dagen is niets zo lekker als wegkruipen in de warme wol. Een trui past in principe iedereen en staat altijd lekker winters. En met een kerstprint zit je sowieso goed.

Fotoboek


Een boek met mooie foto’s en prachtige reisverhalen past op iedere koffietafel. Met dit cadeautje kun je meteen in één winkel voor iedereen slagen. Koop een goed boek over een favoriete stad of droombestemming en je hebt ook meteen een goed gespreksonderwerp de rest van de avond.

Pommery POP

pommery-pop-earth
Champange is altijd een goed idee! Dit schattige flesje van Pommery is perfect voor onder de kerstboom, want klein van formaat. Zoek je toch iets specialers? Piet Hein Eek ontwierp de houten kist van de Ruinart limited edition Blanc de Blancs. Een echt must-have!

Nothing

nothing_present
En voor wie alles al heeft is er Nothing, een zwaar, genummerd blokje om over na te denken. Initiatief van een Nederlandse start-up die vond dat we eens stil moesten staan bij alles wat we wel hebben. Mooie kerstgedachte.

Wishlist

Wat er op mijn lijstje staat? Praktische items als een haarband, een Tumbler voor mijn tea to go, een kussenhoes en uiteraard nagellak. Ik ben benieuwd wat de Kerstman voor mij in petto heeft!

Christmas wishlist

Sabine de Witte