Travel

KLM is jarig en trakteert op korting; waar vlieg jij voordelig heen?

klm 98 jaar kortingsactie

Kun je voorstellen dat in Nederland het eerste vliegtuig al in 1909 de lucht in ging? Tien jaar later ging de eerste KLM vlucht en dat is nu dus 98 jaar geleden. Zo lang kun je met de vertrouwde blauwe zwaan al de wereld rond. Soms vind ik het ontzettend jammer dat ik niet in de jaren tachtig/negentig veel vloog, toen leken er nauwelijks regels in de lucht te bestaan en was vliegen nog romantisch.

KLM is jarig

KLM doet haar best om het zo romantisch mogelijk te houden, maar dan wel binnen budget. Vanwege het heugelijke feit dat KLM jarig is, en 98 kaarsjes uit mag blazen, trakteren ze 98 uur op korting en vlieg je nu bijvoorbeeld voor 98 euro naar heel veel leuke Europese steden. Zo zit ik te azen op een tripje naar Gdansk! Maar ook New York is ineens goedkoper, of zoek de zon op Curaçao. Avonturiers, Colombo roept voor een wel heel aantrekkelijk ‘preisje’!

Business class: huisje van Anthony Fokker cadeau

Vlieg je business class? Vanwege de 98e verjaardag is er een nieuw huisje, het ouderlijk huis van Anthony Fokker. Echte verzamelaars of mensen die dachten dat ze hun collectie compleet hadden, dit is de reden om toch nog een keer voorin te gaan zitten. De traktatie van KLM duurt tot woensdag 11 oktober 12.00u. Niet te lang nadenken, boeken dus!

Sabine de Witte