Travel

Kopertic en pink gold accenten

kledinghangers

Kopertic

Al een tijdje heb ik een kopertic. Ik word heel blij van simpel koperdraad om een mooie klos en vorige week heb ik bijna al mijn kledinghangers vervangen door koperen hangers van Options!. Een opvallend detail en praktisch voordeel: het koper is stukken dunner dus er past ineens meer kleding in mijn kleine kast. Handig! Ook voor kantoor trekt mijn ook steeds vaker naar koperkleurige accessoires en details. Zo heb ik deze week bij Ikea koperen lampenkapjes op de kop getikt, voor een extra koper effect in mijn slaapkamer/kledingkast.

ikea koperen lampenkap

kledinghangers koper

koperdraad

Pink gold jewelry

In Londen trakteerde ik mijzelf op deze prachtige Montblanc Star Spell ring, een speciale editie om mijn bijna 3-jarige jubileum Blanco Tekst te vieren. Extra leuk detail is dat de ring kan draaien, heel grappig! Ik werd spontaan verliefd op de bijzondere combinatie van zilver en ‘pink gold’, wat komend seizoen een enorme trend gaat worden. Vorige week werd ik spontaan verrast met de bijpassende armband en liep ik tegen deze mooie Casa Collection oorbellen aan. Wat vinden jullie van de pink gold trend?

star spell collection mont blanc

oorbellen casa collection

Sabine de Witte