Travel

Korting Vakantiebeurs 2011

Update: De vakantiebeurs 2012 staat weer voor de deur. Ik heb een leuk artikel geschreven over hoe je met korting naar de vakantiebeurs kunt.

Nu de feestdagen voorbij zijn kunnen we ons volledig gaan concentreren op een nieuw leuk vooruitzicht; vakantie! Van 12 tot en met 16 januari is de Vakantiebeurs weer. De grootste reisbeurs ter wereld in de Jaarbeurs in Utrecht.

Op deze beurs kun je op zoek naar een populaire, aantrekkelijke of nieuwe vakantiebestemming. Aangezien ik veel in de reisbranche doe en er klanten op de Vakantiebeurs aanwezig zijn, zal ik er zeker aanwezig zijn. Bekijk er de Care Plus applicaties, ontdek het 4U initiatief en meer leuke dingen.

Een leuke manier om nader kennis te maken met je favoriete vakantieland, of juist op de Vakantiebeurs te zien welke andere prachtige vakantiebestemmingen er zijn. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen? Je kunt nu met korting naar de Vakantiebeurs! Een korting van €7,50 op de toegang van de Vakantiebeurs! Normale entreeprijs voor een dagkaart is €17,50, dus dat is weer extra budget voor je vakantie! 🙂

Via boekjevakantie.nl kun je gebruik maken van de €7,50 korting op de Vakantiebeurs, kijk op http://bit.ly/hgkHab voor de Vakantiebeurs korting!

Update: voor de Vakantiebeurs 2012 zijn kortingskaarten verkrijgbaar via deze link: https://yourambassadrice.nl/vakantiebeurs-2012

Sabine de Witte