tips

Krasse kraai

How I'd wish I could couch potatoe the whole weekend in this… #onepiece

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on


Hier zou een diary over de afgelopen week in Londen moeten staan, over het geweldige ACE Hotel, de Boxpark Pop-up store, Pizza East, WTM, mijn eerste grote podium appearance etc. Op social media heb je al gemerkt dat het er stil is. Vrijdagochtend werd ik ziek wakker, ik dacht een heftige London flu… Het bleek iets heftiger, waardoor deze krasse kraai haar thuisnest voorlopig niet verlaat.

In OnePiece

Ik bleef die dag zo lang mogelijk in het grote citizenM bed, probeerde met een old school grog de griep en keelpijn van me af te schudden. Mijn hoofd voelde alsof het ieder moment uit elkaar kon barsten, ondanks de medicijnvoorraad die ik nog snel bij een Boots wist te scoren. De medewerker daar zag dat het menens was, toen ik met mijn waterige oogjes, krassende stem en snottebel voor hem stond en vertelde dat ik nog moest vliegen. Ik heb altijd last van mijn oren met stijgen en landen en als je verkouden bent of grieperig, is dat vaak nog heftiger.
Ondertussen baalde ik flink want behalve een werkdag en wat rondlopen in Londen, miste ik ‘s avonds het surprise feestje voor de vriend van mijn zusje. Maanden van tevoren hadden ze dit georganiseerd en geheim weten te houden en nou kon ik er niet bij zijn… Na de landing voelde ik me nog slechter, inclusief dichte oren, koorts en ellende. Thuis kroop ik meteen in mijn nieuwe Onesie en dook daarmee onder de wol. Zaterdag leek ik me even beter te voelen, maar helaas. Zondag hees ik me met veel moeite uit bed, maar voelde ik me nog slechter. Vanochtend was mijn stem definitief kwijt en klom ik alleen mijn bed uit voor een bezoekje aan de huisarts. Met een beginnende longontsteking werd ik meteen weer naar huis gestuurd.
Verplicht 2 dagen geen werk, trip Parijs gecancelled en zoveel mogelijk rust, slaap & vitamines nemen. Dus slaap ik een gat in de dag, hobbel in m’n Onesie van bed naar bank om op Netflix series te kijken en verveel ik me een ongeluk. Lezen en werken lukt niet, letters dansen en over dit stukje tikken heb ik bijna een uur gedaan… Verplicht stil zijn en rust houden is normaal niet aan mij besteed, maar ik voel me zo slecht, dat zelfs niksend de dag voorbij vliegt.

This isn't really the London souvenir I wanted to bring home 🙁

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on


Thank God for Boots, een betere nurse kan ik me bijna niet wensen!

onepiece-boxpark
In Londen heeft Onepiece een pop-up shop in het grootste Pop-up complex van Londen: Boxpark

Comfort clothes met korting

Hopelijk ben ik over een paar dagen weer spraakzamer. Voor nu kan ik jullie blij maken met 20% korting op je eigen Onesie. Eerst wilde ik er niet aan geloven, terwijl ik toch gek ben op jumpsuits, maar wat ben ik nu blij met mijn warme huispak. Niet alleen fijn als je ziek bent, maar ook als je gewoon een avondje lekker wilt chillen, in het weekend zin hebt om eindelijk die serie marathon te gaan houden, als je op wintersport gaat, etc.
Trakteer jezelf op comfort clothes in plaats van comfort food, bestel je onesie op onepiece.com en vul de coupon code ‘SABINEGIVESYOUONE’ in. Zie je jezelf niet in het hele pak zitten? Ook leuk als cadeau voor een pasgeboren baby of de hond en ik weet zeker dat dames warm worden van de sweaters!

onesie-sabine

onesie-onepiece-sabine

Zo zit ik er de hele dag bij. Warm en cozy. Ik draag de jumpsuit Lusekofte.

Sabine de Witte