Travel

Lekker gepland

Hoe het kan, geen idee, maar ik heb wat met data. Verjaardagen, bijzondere gelegenheden en afspraken sla ik onbewust allemaal op. Zonder agenda zou ik me prima redden, misschien dat ik af en toe te vroeg ben op een afspraak, maar dat ik een afspraak heb zal ik niet snel vergeten.

Sinds kort gebruik ik geen papieren agenda meer. Had ik nog braaf een exemplaar gekocht, ligt deze nu ergens in de kast. Mijn iPhone, Google Calendar en goede sync met iCal maken deze onnodig. Ook lief is via zijn iPhone helemaal op de hoogte van onze ‘afspraken’, verjaardagen en ‘uitjes’.

Hoewel ik altijd een beetje kippig word van een te volle agenda en vooruit geplande afspraken, soms is het niet anders. Gelukkig heb ik zelf veel invloed op de invulling ervan en probeer ik ’s avonds niet zoveel te plannen. Dan kan ik of werken of even niets doen.

Lang geleden dat mijn agenda zo gevuld was als de afgelopen weken en voor de komende weken is dat niet veel anders. Maar de gekleurde vakjes brengen allemaal leuke uitdagingen met zich mee en het is toch veel fijner om dagelijks nuttig bezig te zijn, dan de tijd weg te kijken. In oktober maar eens kijken of we nog wat dagen telefoon – en laptoploos weg kunnen plannen. En verder blijf ik altijd open staan voor spontane ideeën en ontmoetingen. Als mijn agenda het toe laat…

Uiteraard zorg ik wel dat ik niet alleen maar ‘gepland’ familie en vrienden zie, ff aanwaaien kan altijd 🙂

Agenda