Travel

LeWeb’11

LeWeb’11: Social, Local, Mobile

Gisteren vertrok ik naar Parijs voor de conferentie LeWeb’11. De grootste conferentie over internet en tech, met sprekers van Google, Facebook, Microsoft en andere grote en bekende internetnamen. De komende dagen ga ik over LeWeb’11 bloggen voor Reismanagers.nl. Het internet en alle nieuwe ontwikkelingen bieden zoveel kansen voor de reisbranche, dat ik als ’trendwatcher’ de mogelijkheden voor de travel scene ga beschrijven. Een enorme eer om bij de slechts 70 bloggers te zitten!

Karl Lagerfeld gastspreker LeWeb’11

Vorige week werd de laatste gastspreker bekend. Door het dolle was ik toen ik hoorde dat het Karl Lagerfeld was. Het mode icoon zwaait niet alleen de scepter bij Chanel, hij is tot in de details op de hoogte van alle internet ontwikkelingen en nieuwe gadgets, wat je misschien niet zou verwachten met zijn redelijk klassieke verschijning.
Ik ben dan ook erg benieuwd wat Karl gaat vertellen. LeWeb’11 staat bekend als ‘life changing en inspiring’, dus de verwachtingen zijn hoog.

Internationaal

Gisteravond liep ik over een versierde Champs Elysees naar het Renault Atelier waar de bloggers bijeenkomst werd gehouden en Renault het R-link platform lanceerde. Binnenkort kan je dus ook sociaal zijn tijdens het autorijden. Sinds die meeting spreek ik afwisselend Engels, Frans en Nederlands en hoewel het nog even wennen was met schakelen, gaat het nu als vanzelf. Omdat de conferentie internationaal is, zal ik de komende dagen ook veel in het Engels tweeten om internationale volgers die er niet bij zijn meteen op de hoogte te kunnen houden. Met nog 3300 andere bezoekers van LeWeb’11 zal het online bijna niet te missen zijn.

20111207-085831.jpg

Sabine de Witte