Reistips

Live in Levi’s; trouwe reisgenoot

Geen idee of het komt omdat ik tegen de 30 aanloop, maar wat kunnen er gekke herinneringen kleven aan zoiets als een broek. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste Levi’s 501 kreeg en waar die allemaal getuige van is geweest… Maar goed dat jeans niet kan praten. Inmiddels heb ik een nieuwe favoriet om memories mee te maken. Liefst zonnige, want mijn nieuwe reismaat is short. Jeans is never out of fashion en regelmatig een essential item in mijn koffer. Zo makkelijk te combineren, ook de korte variant, heb ik nu dus ontdekt.

live-in-levis-bangkok

Shorts vind ik heerlijk om te dragen bij het warme, broeierige weer zoals in Bangkok.
Thuis of op reis, er zijn altijd dagen bij dat ik leef in mijn Levi’s. Toevallig kreeg ik deze week de vraag hoe je een jeans zo kunt dragen dat je er een 5-sterren hotel mee binnen kunt lopen. Ik draag hier mijn short met Hermes slippers, een wit overhemd en en jasje. Buiten is het bloedheet, binnen zit ik vaak met kippenvel van de airco, dus een blazer is de perfecte manier om je outfit op te spicen. Verder is een short ideaal op het strand, met een vintage inspired badpak en een simpele blouse. Of met een t-shirt en slippertjes als je een dag de toerist uit gaat hangen.

levis-outfit-business

levis-explore

levis-sabinedewitte

ZIE OOK:Waarom ik uit mijn comfortzone ging

live-in-levis-sabinedewitte

liveinlevis-sabine

Ik leef in Levi’s en er kleven geweldige (reis)herinneringen aan mijn jeans. Herkenbaar?
Deel nu ook jouw verhaal via #liveinlevis en vergeet Levi’s en mij niet te taggen zodat we ook jouw verhaal kunnen lezen! En volg natuurlijk @levis_netherlands op Instagram!

Live in Levi’s, wat is jouw verhaal?

http://youtu.be/KMSo34rIUDg

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Levi’s. Foto credits: Sabine Koning

Sabine de Witte