tips

Lunatik

Brilhoofd

Zonnebrillen, je kan er niet genoeg van hebben. Gelukkig heb ik een brillenhoofd, want behalve een zonnebril is een ‘echte’ bril soms noodzaak. Een lange vlucht met lenzen in is vragen om een oogontsteking en soms hebben mijn ogen gewoon geen zin in een stukje plastic. Ik heb 2 gewone brillen. De fancy bril die ik out in the open draag, en een oudere kantoorbril. Perfect voor mijn ogen, te streng voor mijn hoofd. Zo af en toe krijg ik een enorme erge om een nieuwe bril te kopen en zet mij in een ‘optica’ en ik loop 9 van de 10 keer met een nieuwe bril naar buiten. Vaak koop ik ze in Spanje, waar andere collecties te krijgen zijn, een bril binnen 2 dagen klaar is en ze ook voordeliger geprijsd zijn. Zondag ga ik weer, en moet de fancy bril een kleine aanpassing. Inmiddels is mijn linkeroog ook toe aan wat sterkers en moet het glas worden vervangen. Eigenlijk wilde ik een nieuwe bril. Maar na het bericht over de brillencollectie van Victoria Beckham, Beck’s Specs gedoopt in fashion land, besloot ik daar nog even mee te wachten.

bril Victoria Beckham

De eerste foto van een van de monturen, like or jaik?

Eyecatcher

Een bril is voor mij niet alleen noodzakelijk kwaad, ik maak er graag een eyecatcher van. Daarom is de mijne groot en opvallend. Enige nadeel is dat mijn ogen achter het grote glas lijken te verdwijnen. Kilo’s mascara en lijntjes maken geen verschil. Gelukkig is daar nu de blauwe mascara trend, gezien bij Stella McCartney. Al twee dagen loop ik met kobaltblauwe wimpers rond (matching met mijn Bleu Majorelle nagellak) en als ik een bril op heb, zie ik iedereen kijken. Er is iets, maar niemand weet precies wat. Zonder bril was er slechts 1 iemand die het opmerkte (en goedkeurde). De rest zag of zei niets. Ik hou wel van zo’n twist, subtiel maar net even anders. Wat vindt jij van de blauwe mascara trend?

blauwe mascara trend

brilhoofd

Give-away Yves Saint-Laurent Cyan Profond

Wil jij ook de blauwe mascara-trend proberen? Ik geef nu een Yves Saint Laurent Cyan Profond Mascara weg! Subtiel blauw, niet de kobalt kleur op de foto’s, maar meer cyaan kleur. Wat je moet doen? Like SabineDeWitte op Facebook, laat mij weten wat je van de blauwe mascara trend vindt in de comments en win!

cyan profond yves saint laurent

Sabine de Witte