Instagram

 • De Keniase kustlijn is een plaatje, helemaal vanuit Diani White House - een parel die je tegenkomt op Airbnb. Aan het strand, op loopafstand van shops. Diani is een lange strip van hotels, resorts, restaurants en kraampjes met Maasai koopwaar. De stranden zijn hagelwit, het water different shades of blue en de apen hondsbrutaal. Paradijsje hoor! .
#kenia #kenya #dianibeach #dianiwhitehouse #airbnb #airbnbparel #afrika #nevernottraveling #bestbeachesoftheworld #whitebeach #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Ga je naar de Algarve en wil je iets bijzonders doen? Restaurant Caniço is gebouwd in de rotsen, gespecialiseerd in lokale vis en trakteert je op Cousteau-achtige filmpjes geprojecteerd op de rots. Je kunt er terecht voor lunch en diner, echt een aanrader! .
#portugal #algarve #rockrestaurant #canicorestaurante #michelinguide #local #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxurytravel
 • Kleurrijk Lagos - en eind oktober is het nog heerlijk in de Portugese Algarve 💚
 • Het is nog goed toeven in de Portugese Algarve en wat is het er prachtig met alle krijtrotsen, grotten en blauwe water. Wat is jouw favoriete herfstvakantie zonbestemming?
.
#portugal #algarve #benagil #caves #praia #portugesekust #herfstvakantie
 • Throwback Thursday naar een van de meest romantische plekjes van Annecy 🖤
 • Precies 4 jaar geleden reisde Sabine af naar Iran, een reis die haar leerde meer ruimte te maken voor verveling en spontaniteit, je nog meer open stellen voor het onbekende en de mensen die daardoor op je pad komen en dat van de vooroordelen niets klopte. Een van de mooiste reizen ooit. En ja, ook daar genoeg hippe zaken en je kunt je ook gewoon optutten met een andere hoofddoek.
.
4 Years ago Sabine traveled through Iran and it was such an enriching trip, teaching about loyalty, hospitality and prejudices. 
#iran #haftkhan #shiraz #travel #nevernottraveling #forevercurious
 • Als je nog niet helemaal overtuigd was van de schoonheid van het meer van Annecy 💙
 • Een abdij omgetoverd tot hotel, spa, restaurant, brasserie én wedding location aan met meer van Annecy. Hier is het echt leven als God(in) in Frankrijk @abbayedetalloires
.
#savoiemontblanc #talloires #abbaye #lacdannecy #meervanannecy #annecy #frankrijk #luxurylifestyle #luxurytravel #upgradeyourstyle
 • Annecy is zo mooi, zelfs als de zon even niet schijnt en het water even niet turquoise blauw op de foto wil. Instagrammable plaatjes, een geweldige kaasjuwelier, zelfs street art. Oui, c’est nice in Annecy 👌🏻
 • Als je zelf over Lac d’Annecy uitkijkt snap je wel waarom Cezanne het zo mooi vond om te schilderen en het Lac Blue noemde. Het is het schoonste en helderste water van Europa en je blijft maar ‘oh’ en ‘ah’ roepen bij alle schilderachtige plaatjes.
.
#savoiemontblanc #talloires #lacdannecy #cezanne #checkinpr #frankrijk #luxurytravel #laclife #annecy #lacdannecy #abbayedetalloires #windowview #pictureperfect
 • Het voordeel van een vroege vlucht, daarom zijn wij team ‘window-seat’. Heb jij een favoriete plek in het vliegtuig? .
#windowseat #airplane #frequenttraveller #vliegtuigviews

Follow Me!

weekagenda

Maak plannen op woensdag: 26 juni tot en met 3 juli. Zon en champagne!

26/06/2019
Champagne Weekagenda
Reading Time: 3 minutes

Yes, we zijn er weer. Met verse weektips, vanaf nu op woensdag. Want dat breekt zo lekker de week. Deze week staat in het teken van – hoe kan het ook anders met deze temperaturen – zon én champagne. Absolute favorieten hier, en een gevaarlijk goede combinatie!

Weekagenda week 26: woensdag 26 juni tot en met woensdag 3 juli

Het is niet meer zo heet als gisteren, toen we allemaal liggend voor een airco nog wegsmolten. Nee, vandaag is een prachtige, toch nog zomerse dag. Daar moet je van genieten na kantoortijd. En daar hebben we genoeg leuke tips voor!

Woensdag 26 juni
Omdat er best wat ondernemers hier mee lezen, plug ik als eerste even een event wat ik organiseer voor de Dutch Startup Association. Een organisatie die zich inzet voor startups en scale-ups en met de politiek in gesprek is om issues bespreekbaar te maken en als het even kan te wijzigen in het voordeel van ondernemers. Vanavond is er een Summer Drinks & ALV bij de Baxter Building. Ben jij benieuwd hoe je hier als startup van kunt mee profiteren? Hou de DSA dan vooral in de gaten!

Het is heerlijk weer om buiten te eten, maar wellicht heb je door de warmte geen zin in een zware maaltijd. Sjefietshe to the rescue, want niet alleen hebben ze een heerlijk terras, als er iets lekker is bij deze temperaturen zijn het ceviches! Licht, fris en dit gaat prima samen met een koud glas witte wijn. De naam zegt je misschien iets van eerdere pop-ups, inmiddels is het een permanent gevestigd restaurant. Initiatiefnemer Seger Abels bracht de Peruviaanse ceviche naar Amsterdam en vond versterking van Bas Lammersen, Rick Swinkels (Jacobsz) en Jordy Wentink en een geweldig pand. Je kunt er uitgebreid tafelen (zo at ik er afgelopen week het 4-gangen menu) maar ook terecht voor een van de heerlijke (natuur)wijnen en een borrelhap op het terras.

Liever iets luchtigers? Dan is de Jazzavond in Studio K altijd een goed idee.

Donderdag 27 juni
Het is de hele week al Negroni week en ik kan je van harte aanbevelen om deze zeker te gaan proeven bij SuperLyan of aan de altijd goede Pulitzer’s Bar, verkoelend en warm tegelijk.

De zomer kun je niet lang genoeg vieren, toch? Daarvoor moet je bij Bubbles and Balls bij Libertine Café Café zijn. Bubbles en Balls is een initiatief van Claudia, ook wel bekend als @clacam op Instagram en verantwoordelijk voor veel foto’s die je hier de afgelopen tijd hebt voor bij zien komen. Italiaanse bites en bubbels met leuke mensen. Zie je daar?

Misschien ben je wel met veel serieuzere zaken bezig, zoals een huis kopen. In dat geval is de informatieavond bij Zoku wellicht iets voor je. Buying Your Own House in Amsterdam begint om 19.00u in de co-working space.

Vrijdag 28 juni
Knallende kurken, vandaag begint de eerste editie van Fête du Champagne Festival in het Rembrandtpark. En laat champagne nou net mijn lievelingsdrankje zijn. Bekende en onbekendere champagnehuizen laten zien, proeven, ruiken wat ze te bieden hebben. Met Bollinger kun je Petanquen (dank Mooie Boules voor het weer hip maken van mijn favoriete zomeravond bezigheid – op varen, terrassen etc. na ;-)) Overigens kun je er ook Cremant en andere bubbelhoudende dranken die zich vanwege hun afkomst geen champagne mogen noemen, drinken.
Mij ga je vrijdagavond vinden in de Boetiek Champagne Bar bij Jerome’s Champagne. Jerome importeert champagnes uit de kleinere huizen mét bijzondere verhalen en dat vind ik extra leuk. Authentiek, met een goed en echt verhaal.

Burning Man fans: Where the Sheep Sleep is een heerlijke speeltuin voor volwassenen. NOMADS festival mag er ook wezen trouwens!

Zaterdag 29 juni
CHAMPAGNE CHAMPAGNE CHAMPAGNE

Ok, en Jazz at the Plantage in de tuin van de Hermitage! Gratis toegankelijk van 16.00 – 18.00u!

Zaterdag 30 juni
CHAMPAGNE CHAMPAGNE CHAMPAGNE

Vooruit, je mag ook gaan voor de whiskey tasting van Highland Park in Bar Oldenhof ’s middags van 14.00 tot 16.30u

Maandag 1 juli
Het Oosterpark staat vandaag in het teken van de afschaffing van de slavernij tijdens het Keti Koti Festival. Goed om hier aandachtig bij stil te staan!

Dinsdag 2 juli
Ok ok, hier ‘moet’ je je even zelf vermaken. Ik kon weinig events vinden die ik hier graag deel.

Woensdag 3 juli
De opening van citizenM Amstel op de Sarphatistraat is een feit! Voor mij heel bijzonder, want citizenM was een van mijn eerste grote opdrachtgevers toen ik begon als freelancer. Nu zit ik er vanuit Concrete, die verantwoordelijk zijn voor de architectuur en het design. Ik ga nog niet alles verklappen, maar het is geen citizenM zoals je gewend bent.

Fijne week!

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

 • Me running into the sea. Wow, what an incredible coast, white sandy beaches, clear blue water. Stayed at one of the nicest Airbnb’s ever, with the best care of John and his friends. All fueled up for the bush life, starting tomorrow! .
#kenia #kenya #dianibeach #airbnb #airbnbpearl #hiddengem #luxurytravel #sustainabletravel #whitebeach #beachlife #africa #beautifulworld #travel #experience #coastline
 • Out of Office 🧳
From family holiday in Portugal to adventure and hugging a close friend in Kenya. Final packing, work etc. before stepping on the plane tomorrow. Excited much! 
Drone footage by @herendelsewhere 💙
.
#outofoffice #travelbug #nevernottravelling #reunite #kenya #bushlife #safari #beach
 • If life gives you lemons 🍋 squirt someone in the eye! Happy Sunday!
.
#algarve #Portugal #casacaravela #lemontree #makeyourownquotes #makelemonade #garden #luz #faro
 • Is it weekend yet? 
And this pretty much sums up last week in Portugal: relaxing with a permanent smile on my face. Slept for days, read books, took naps on the beach, by the pool and in the hammock.
#portugal #holiday #hammocktime #autumnbreak #nevernottraveling #zenbine #selfcare #unwind #dogoodseebetter #neubaueyewear
 • The house in the middle was our home in Portugal last week. Incredibly thankful for the family holiday, spending time together, making memories 💙🙏🏻 Drone capture by @herendelsewhere @herrehuberts and @elisedewitte. Oh and we fully paid, nospon, but a very sincere shout out to Sascha from @surfeninportugal.nl who arranged the incredible house, transport etc. .
#portugal #praiadaluz #lagos #faro #familyholiday #autumnbreak #villa #luxurytravel #surfeninportugal #dronefootage #herendelsewhere #thankful #throwback #tbt #throwbackthursday #travelmemory
 • Geeky gadget loving @ninaphilomene and @sabinedewitte show how easy it is to install the Philips Hue Play HDMI Sync box #philipshue #review #hdmi #howto #install #techgirls #sabcollab
 • The pretty lights at Luz 💛
 • Picture perfect .
#portugal #praiadaluz #luz #algarve #lagos #familyvacation #villa #pictureperfect #holiday #painting #white #whitehouses #upgradeyourstyle #mediterraneanhouse #luxurytravel
 • Amsterdam skyline = home 💙 📸@dishtales
 • Not today but loving this print suit anyway 💐
.
#allsuitedup #flowerpower #wefashionstories #WeStudioFloralArt #arjanvanarendonk #upgradeyourstyle #indiansummer
 • That time when I was sitting in a basket upside down, before the hot air balloon went up in the air 🎈
.
#airballoon #licor43 #upintheair #tandpastasmile #happyselfie #upsidedown #nottoday

Follow Me!