Instagram

 • De Keniase kustlijn is een plaatje, helemaal vanuit Diani White House - een parel die je tegenkomt op Airbnb. Aan het strand, op loopafstand van shops. Diani is een lange strip van hotels, resorts, restaurants en kraampjes met Maasai koopwaar. De stranden zijn hagelwit, het water different shades of blue en de apen hondsbrutaal. Paradijsje hoor! .
#kenia #kenya #dianibeach #dianiwhitehouse #airbnb #airbnbparel #afrika #nevernottraveling #bestbeachesoftheworld #whitebeach #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Ga je naar de Algarve en wil je iets bijzonders doen? Restaurant Caniço is gebouwd in de rotsen, gespecialiseerd in lokale vis en trakteert je op Cousteau-achtige filmpjes geprojecteerd op de rots. Je kunt er terecht voor lunch en diner, echt een aanrader! .
#portugal #algarve #rockrestaurant #canicorestaurante #michelinguide #local #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxurytravel
 • Kleurrijk Lagos - en eind oktober is het nog heerlijk in de Portugese Algarve 💚
 • Het is nog goed toeven in de Portugese Algarve en wat is het er prachtig met alle krijtrotsen, grotten en blauwe water. Wat is jouw favoriete herfstvakantie zonbestemming?
.
#portugal #algarve #benagil #caves #praia #portugesekust #herfstvakantie
 • Throwback Thursday naar een van de meest romantische plekjes van Annecy 🖤
 • Precies 4 jaar geleden reisde Sabine af naar Iran, een reis die haar leerde meer ruimte te maken voor verveling en spontaniteit, je nog meer open stellen voor het onbekende en de mensen die daardoor op je pad komen en dat van de vooroordelen niets klopte. Een van de mooiste reizen ooit. En ja, ook daar genoeg hippe zaken en je kunt je ook gewoon optutten met een andere hoofddoek.
.
4 Years ago Sabine traveled through Iran and it was such an enriching trip, teaching about loyalty, hospitality and prejudices. 
#iran #haftkhan #shiraz #travel #nevernottraveling #forevercurious
 • Als je nog niet helemaal overtuigd was van de schoonheid van het meer van Annecy 💙
 • Een abdij omgetoverd tot hotel, spa, restaurant, brasserie én wedding location aan met meer van Annecy. Hier is het echt leven als God(in) in Frankrijk @abbayedetalloires
.
#savoiemontblanc #talloires #abbaye #lacdannecy #meervanannecy #annecy #frankrijk #luxurylifestyle #luxurytravel #upgradeyourstyle
 • Annecy is zo mooi, zelfs als de zon even niet schijnt en het water even niet turquoise blauw op de foto wil. Instagrammable plaatjes, een geweldige kaasjuwelier, zelfs street art. Oui, c’est nice in Annecy 👌🏻
 • Als je zelf over Lac d’Annecy uitkijkt snap je wel waarom Cezanne het zo mooi vond om te schilderen en het Lac Blue noemde. Het is het schoonste en helderste water van Europa en je blijft maar ‘oh’ en ‘ah’ roepen bij alle schilderachtige plaatjes.
.
#savoiemontblanc #talloires #lacdannecy #cezanne #checkinpr #frankrijk #luxurytravel #laclife #annecy #lacdannecy #abbayedetalloires #windowview #pictureperfect
 • Het voordeel van een vroege vlucht, daarom zijn wij team ‘window-seat’. Heb jij een favoriete plek in het vliegtuig? .
#windowseat #airplane #frequenttraveller #vliegtuigviews

Follow Me!

Travel

Maandag dagboekdag: Amsterdamse lente

24/03/2014
Reading Time: 4 minutes

Een week ‘gewoon’ thuis in Amsterdam, niet uit m’n koffer leven maar kleding gewoon netjes in de kledingkast terugvinden. Best fijn en een beetje rust na alle hectiek. Afgelopen week was eigenlijk een week als alle anderen; werk, events, friends. Alles op leuke plekken en nieuwe hotspots.

diary-week13

Me time

Maandag werkte ik ’s ochtends in Utrecht, ’s middags thuis en maandagavond lag ik vroeg in bed. Mijn laptop besloot voor de 3e keer in een week tijd dat hij er geen zin meer in had, dus ik trakteerde mezelf op een avondje niks. Dinsdagochtend begon relaxed. De Apple Store was toch nog dicht, stressen heeft geen zin. Dus nam ik het er van in de Akasha Spa in het Conservatorium Hotel. Een uur lang had ik het zwembad voor me alleen, wat ik afwisselde met de sauna en het warme bubbelbad. Daarna dutte ik een beetje weg, las nog een magazine, trok nog wat baantjes en sloot af met een lekker kopje thee, gedroogde mango en water. Heerlijk zo’n begin van de dag! Ik heb me voorgenomen om na alle reizen een halve dag op een vergelijkbare manier te besteden. Lekker onbereikbaar zijn, luieren, doen waar ik anders geen tijd voor neem. En dankzij het baantjes trekken is het toch nog sportief. Binnenkort ga ik ook een behandeling uitproberen, ik ben erg benieuwd naar de Oolaboo producten (allemaal ‘groen’ en afkomstig uit Zutphen) en de treatment zelf. Daarna had ik een aantal afspraken, leverde mijn kapotte laptop in bij de Apple store en kon deze de rest van de dag gaan installeren. Fijn! Een late lunch met Monique van Loon maakte dat een stuk minder erg. ’s Avonds was mijn laptop weer up and running en kon ik eindelijk aan het werk, maar door al deze vertraging moest ik mijn avondprogramma afzeggen. Thuisbezorgd is mijn grote vriend en ik eet boven mijn laptop. Ai, ik had mezelf zo voorgenomen om niet in het gehaaste ritme van eten tijdens het werk te raken!
Woensdag werk ik eerst thuis, daarna ga ik koffie drinken in Oost bij Home by Biggles. Een superleuke interieurwinkel op de Middenweg. Oost is super leuk en zeker als het mooi weer is hangt er een fijne sfeer. Daarna werkte ik bij Spaces, waar een hoop leuke pakketjes en een vers Dr.Blend sapje op me lagen te wachten. Altijd fijn om zo op kantoor te komen. ’s Avonds had ik spannede bowl plannen, maar viel ik op de bank in slaap. En als ik dan eenmaal slaap, ben ik niet meer wakker te krijgen. Oeps.

Launch

Donderdag werkte ik ’s ochtends weer in Utrecht, ’s middags vooral thuis. ’s Avonds had ik 3 events gepland, maar bleek mijn gewenste planning onuitvoerbaar. Dus was ik alleen bij de lancering van Stijlmeisje. Een modeplatform met diepgang en een eigen stijl van stijlmeisjes Imke, Sella en Anne. Sella is een groot tekentalent en ken ik al van voor haar doorbraak in de modewereld. Ze tekent o.a. voor H&M en het Parijse start-up platform NOWfashion! Anne is mijn rechterhand achter de YourAmbassadrice schermen en ik bewonder haar eigengereidheid. De borrel was een weerzien van bekenden, hapjes met insecten van De Insectenbar (jum!), leuke presentatie van de Stijlmeisjes en naar huis gaan met een goed gevulde goodiebag. De afspraak erna liep in de soep dankzij vertraging, maar uiteindelijk was ik er. Pff, het OV en ik matchen niet.

Weekend state of mind

Vrijdag had ik een drukke werkdag die spontaan eindigde in een gezellige avond bij het Andaz hotel. Een vrijmibo om wat laptop frustratie weg te drinken die overloopt in lekker eten bij Blue Spoon. Het restaurant werd vorige week genoemd als 1 van de beste fine dining restaurants in Amsterdam. Daarna doe ik nog een poging tot tv kijken, maar val in slaap.

De volgende ochtend geen wekker, toch vroeg wakker. Story of my life. Uitslapen kan ik alleen op momenten dat mijn agenda het niet toelaat, aargh! Dan maar op pad, vanwege de weersvoorspellingen lekker met de tram. Ik koop een dagkaart (€ 7,50) want met 4 ritjes heb je die er ongeveer al uit. Gaat sneller dan je denkt. Ik bezoek een vriendin bij de Dior winkel, wat per ongeluk uitloopt op pas sessies. Heerlijk, het voelt als een verkleedpartij voor volwassenen. Met lege handen loop ik de winkel weer uit :). Daarna tijd voor lunch bij Vinnie’s (als je hier rond 11.30u bent is er vaak nog plek) en wat struinen door de Haarlemmerstraat. Even buurten bij winkel/museum Tenue des Nimes, neuzen bij Concrete Matter en Six & Sons. Heerlijk zo’n dag en de middag is sneller voorbij dan ik dacht. ’s Avonds eet ik bij KU Kitchen & Bar, een nieuwe hotspot in de Utrechtsestraat. Op het menu: sushi, en goede ook! Het interieur is duidelijk geïnspireerd op Azië, de muziek iets minder. Deze staat een tikkeltje te hard, waardoor het lastig is om je gezelschap goed te verstaan. Gelukkig mag je niet praten met volle sushi mond, ik zit te smullen. KU is vanaf 12.00u ’s middags open en heeft ook een uitgebreid lunchmenu. Om de prijs hoef je het niet te laten, ik reken ‘slechts’ € 41 af voor 4 groene thee, 1x edamame, 1x avocado salade en 2x het menu.

thee-dior

Zondag kom ik laat en traag op gang, lees eerst op m’n gemak een lading magazines. Na de buien trek ik er op uit; richting roeivereniging voor het jaarlijkse supporten van de Head of the River wedstrijd. Daarna richting centrum, om bij een toko in de buurt van de Nieuwmarkt edamame boontjes in te slaan. Mijn gezonde snackverslaving, beetje zout er op en een kop groene thee erbij, hmm. Fijne werkbreak. Vervolgens smul ik van appeltaart, thee en mooie foto’s bij Quartier Latin, loop richting Saturn voor gadgetshopping en wacht in het zonnetje op vriend H. Het weekend sluit ik af met Mexicaans en gin tonics bij Rosa’s Cantina, daarna ploffen we op de bank bij mij thuis voor thee en 3 op reis. Na nog een aflevering The White Queen op Netflix kruip ik m’n bed in. Een weekend zonder werk, waar ik me eerst schuldig over voel maar uiteindelijk toch relaxed door in slaap val…

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

 • Me running into the sea. Wow, what an incredible coast, white sandy beaches, clear blue water. Stayed at one of the nicest Airbnb’s ever, with the best care of John and his friends. All fueled up for the bush life, starting tomorrow! .
#kenia #kenya #dianibeach #airbnb #airbnbpearl #hiddengem #luxurytravel #sustainabletravel #whitebeach #beachlife #africa #beautifulworld #travel #experience #coastline
 • Out of Office 🧳
From family holiday in Portugal to adventure and hugging a close friend in Kenya. Final packing, work etc. before stepping on the plane tomorrow. Excited much! 
Drone footage by @herendelsewhere 💙
.
#outofoffice #travelbug #nevernottravelling #reunite #kenya #bushlife #safari #beach
 • If life gives you lemons 🍋 squirt someone in the eye! Happy Sunday!
.
#algarve #Portugal #casacaravela #lemontree #makeyourownquotes #makelemonade #garden #luz #faro
 • Is it weekend yet? 
And this pretty much sums up last week in Portugal: relaxing with a permanent smile on my face. Slept for days, read books, took naps on the beach, by the pool and in the hammock.
#portugal #holiday #hammocktime #autumnbreak #nevernottraveling #zenbine #selfcare #unwind #dogoodseebetter #neubaueyewear
 • The house in the middle was our home in Portugal last week. Incredibly thankful for the family holiday, spending time together, making memories 💙🙏🏻 Drone capture by @herendelsewhere @herrehuberts and @elisedewitte. Oh and we fully paid, nospon, but a very sincere shout out to Sascha from @surfeninportugal.nl who arranged the incredible house, transport etc. .
#portugal #praiadaluz #lagos #faro #familyholiday #autumnbreak #villa #luxurytravel #surfeninportugal #dronefootage #herendelsewhere #thankful #throwback #tbt #throwbackthursday #travelmemory
 • Geeky gadget loving @ninaphilomene and @sabinedewitte show how easy it is to install the Philips Hue Play HDMI Sync box #philipshue #review #hdmi #howto #install #techgirls #sabcollab
 • The pretty lights at Luz 💛
 • Picture perfect .
#portugal #praiadaluz #luz #algarve #lagos #familyvacation #villa #pictureperfect #holiday #painting #white #whitehouses #upgradeyourstyle #mediterraneanhouse #luxurytravel
 • Amsterdam skyline = home 💙 📸@dishtales
 • Not today but loving this print suit anyway 💐
.
#allsuitedup #flowerpower #wefashionstories #WeStudioFloralArt #arjanvanarendonk #upgradeyourstyle #indiansummer
 • That time when I was sitting in a basket upside down, before the hot air balloon went up in the air 🎈
.
#airballoon #licor43 #upintheair #tandpastasmile #happyselfie #upsidedown #nottoday

Follow Me!