Travel

Maandag dagboekdag: fast forward

Kan iemand die FFW even uitzetten? Het lijkt wel alsof de klok nog sneller tikt dan voorheen, zo snel vliegt de tijd voorbij. Afgelopen week was vol met werk en follow up van de Vakantiebeurs. Ik voelde me die hele week niet top, weinig energie, kwakkelig, moe en mijn hele lichaam deed pijn. Ik werd even flink terug gefloten en na 2 dagen besloot ik daar aan toe te geven. Slow down week in FFW tempo!

Risotto bij The Lobby in Hotel V. Een van mijn favo hangouts van dit moment

Risotto bij The Lobby in Hotel V. Een van mijn favo hangouts van dit moment

Maandag forensdag, werken in Utrecht. Het kantoor zit tegenover de Zara en hoewel ik mezelf lang heb tegen gehouden, ging het nu toch echt mis. 2 Dikke truien gescoord voor Lapland en er ging per ongeluk nog een spijkerblouse mee. Die sale viel nog best mee, goede score!

Maandag forensdag, werken in Utrecht. Het kantoor zit tegenover de Zara en hoewel ik mezelf lang heb tegen gehouden, ging het nu toch echt mis. 2 Dikke truien gescoord voor Lapland en er ging per ongeluk nog een spijkerblouse mee. Die sale viel nog best mee, goede score!

Traktatie bij Spaces: Vitamin Water en spekkoek. Sugar cravings!

Traktatie bij Spaces: Vitamin Water en spekkoek. Sugar cravings!

Pimp my house met cactussen.

Pimp my house met cactussen.

Even pauze bij Dr. Blend

Even pauze bij Dr. Blend

Patrick was weer even scooterboy, best handig zo'n chauffeur!

Patrick was weer even scooterboy, best handig zo’n chauffeur!

Pakjesfeest: een nieuwe Onepiece voor Lapland (onder m'n skipak), een shawl voor Patrick en een legging met faux leather patches voor mij. Ze hebben echt een toffe casual collectie bij Onepiece! Eigenlijk wilde ik sale shoppen, maar alle items in mijn maat waren al op. Dit leek me een gepaste troost.

Pakjesfeest: een nieuwe Onepiece voor Lapland (onder m’n skipak), een shawl voor Patrick en een legging met faux leather patches voor mij. Ze hebben echt een toffe casual collectie bij Onepiece! Eigenlijk wilde ik sale shoppen, maar alle items in mijn maat waren al op. Dit leek me een gepaste troost.

Theepauze met mijn lievelingsthee en koffiebonen in chocolade. Deze week ging het sugarless eten toch iets minder lekker dan ik dacht.

Theepauze met mijn lievelingsthee en koffiebonen in chocolade. Deze week ging het sugarless eten toch iets minder lekker dan ik dacht.

izakaya-scallops

izakaya-businesslunch

izakaya-bites

businesslunch-izakaya

Een business lunch bij Izakaya. Goddelijk en een hele fijne plek om een zakelijke meeting te houden. Ik probeer altijd het aangename met het nodige te combineren. Na de lunch stond ik te springen van energie, behalve heerlijk eten maakte ik veel leuke plannen met mijn tafelgezelschap

Een business lunch bij Izakaya. Goddelijk en een hele fijne plek om een zakelijke meeting te houden. Ik probeer altijd het aangename met het nodige te combineren. Na de lunch stond ik te springen van energie, behalve heerlijk eten maakte ik veel leuke plannen met mijn tafelgezelschap

Bietensoep bij Scandinavian Embassy

Bietensoep bij Scandinavian Embassy

Monocle lezen en thee drinken bij de Koffiesalon in de HAY winkel

Monocle lezen en thee drinken bij de Koffiesalon in de HAY winkel

Cadeautjes voor ijdele mannen, dit kocht ik bij Concrete Matters

Cadeautjes voor ijdele mannen, dit kocht ik bij Concrete Matters

Weerwolven van Wakkerdam, hamburgers, wodka-smoothies en een onschuldige meisjeslook die mij steeds verdacht maakte. Ik hou van gezelschapsspellen en dit was een mooie avond

Weerwolven van Wakkerdam, hamburgers, wodka-smoothies en een onschuldige meisjeslook die mij steeds verdacht maakte. Ik hou van gezelschapsspellen en dit was een mooie avond. Fotocredits voor JvdR.

De Witte tulpen, gekregen van mijn ouders die op bezoek kwamen

De Witte tulpen, gekregen van mijn ouders die op bezoek kwamen

En het lekkerste Speltbrood van Nederland mee namen. Bakkerij Ubak staat in de wijde omgeving bekend om haar goede brood en er staan altijd lange rijen

En het lekkerste Speltbrood van Nederland mee namen. Bakkerij Ubak staat in de wijde omgeving bekend om haar goede brood en er staan altijd lange rijen

Dit is mijn nieuwe keukenprincess. Vorige week stopte mijn blender ermee en ontstond er een groen monster op mijn aanrecht. Deze smoothie maker kreeg ik van vriendin E., zo krijg ik toch nog al mijn vitamientjes binnen

Dit is mijn nieuwe keukenprincess. Vorige week stopte mijn blender ermee en ontstond er een groen monster op mijn aanrecht. Deze smoothie maker kreeg ik van vriendin E., zo krijg ik toch nog al mijn vitamientjes binnen

Grappig dat de meeste foto’s eten bevatten en dat er eigenlijk de helft van de maaltijden nog niet op staat. Oeps. I’m a foodie and I like it! 🙂
Hoe was jouw week?

Sabine de Witte