Travel

Maandag dagboekdag: laatste loodjes

De laatste loodjes van het jaar. Eindelijk beginnen mijn dagboeken er weer een beetje leuk uit te zien, na de longontstekingsperikelen! Selectief ging ik weer evenementen af en ik mocht/kon weer op reis en genoot van een paar dagen frisse lucht happen in en rond Scandinavië. Kerst vierde ik met veel rust, vrienden en familie, verder werk ik lekker tussen de feestdagen door.

Een overzicht van de afgelopen weken:

diary

Van links naar rechts: – in de ICE op 2e kerstdag, met cadeau gekregen Starbucks tumbler – Risk met de familie, all time favorite game – Train essentials – Kaasfondue op 1e Kerstdag – wandeling langs ICE Amsterdam waar ik deze mooie foto maakte, net echt winter! – kerstcadeau; sokken die perfect matchen met m’n Onepiece – sparkling bubbles onder de kersttak – bubbels op Kerstavond bij Flo – waar ik in stijl heen ging met rode zolen, Louis Vuitton Sevigne om m’n schouder en Chanel Mysterious op m’n nagels – museum fun in Hamburg – ontbijt bij 5&33, met nog even een momentje voor mezelf en mijn favoriete app, NRC Reader – pubquiz in kersttrui, als dank voor mijn bijdrage moest ik de hele avond een flikkerende kerstmuts op – smile, it’s Monday, op maandag werk ik bij een opdrachtgever in Utrecht en zorg ik dat ik altijd wat lekkers heb voor onderweg – nog meer museumfun in de Kunsthalle – Kaffee, kuchen & kinfolk, zo zag mijn zaterdagochtend er uit, heerlijk – kerstmarkten in Hamburg trotseren met warme outfit – Black Gin is gin uit het Zwarte Woud en hemels lekker! – ontbijten met taart bij de nieuwe Bilder & De Clerq op de Ceintuurbaan, fijne spot bij mij om de hoek – Sinterklaas cadeautjes! – de opening van het citizenM hotel in Rotterdam, deze foto maakte ik van Patrick en gaat inmiddels de hele wereld over, hihi!

Wat mist; foto’s van de trip naar Noorwegen, want daar komt deze week een uitgebreid travel report van. Wel ontdekte ik dat de natuur eigenlijk de grootste luxe is die we op deze aarde tot onze beschikking hebben en dat ik daar soms veel te vanzelfsprekend mee om ga en het te weinig weet te waarderen.

Sabine de Witte