Travel

Maandag dagboekdag: nu even niet

Afgelopen week was niet mijn beste week. Ik was nog steeds niet fit en hoewel ik eigenlijk niet wilde, moest ik daar gewoon een paar keer aan toegeven. Eigenlijk zou ik het liefst op alles hebben gezegd ‘nu even niet’, maar dat was natuurlijk geen optie. Soms heb je van die dagen… de week begon al slecht toen ik mijn lievelingsblouse stuk trok. Gelukkig waren er genoeg leuke momenten tussendoor.

Een frisse start. En de zoektocht naar een nieuwe perfecte witte blouse gestart. Maandag was een gewone kantoordag.

small-luxury-hotels-dylan

small-luxury-hotels

Dinsdag fietste ik van hot naar her voor afspraken, zat uiteindelijk bij de verkeerde Hutspot op een afspraak te wachten en sloot ik de dag in stijl af bij een event van Small Luxury Hotels in The Dylan. Een van mijn favoriete plekjes om op zaterdagmiddag even een kopje thee of wijntje te drinken. Ik sprak met een aantal gave hotels, ontmoette nieuwe bloggers en kletste bij met oude bekenden. En zette de ‘High Wine’ van The Dylan op mijn to do lijst.

Woensdag werkte ik in Utrecht en at ’s avonds bij Ku bar & kitchen. Op dit moment mijn favoriete restaurant voor goede en enigszins betaalbare sushi. Goede service, een menu voor € 11, goede cocktails en een prachtig interieur. (Utrechtsestraat 114)
Daarna keek ik eindelijk The Secret Life of Walter Mitty en viel ik met een big smile in slaap.

cameraploeg

prins-hendrikkade

amsterdam

favoroute
Donderdagochtend ging ik met een camerateam op pad door Amsterdam om te filmen voor Favoroute. Daar ga je binnenkort nog heel veel van horen. ’s Middags werkte ik op kantoor en had ik zo niet m’n dag dat ik maar een paar uur ben gaan slapen. ’s Avonds was er een sneak preview voor reisbloggers & journalisten van Favoroute, waarbij Kirsten Jassies namens BlogToday haar kennis kwam delen en het een leuk weerzien van bekenden was.

rotterdam

ravioli

Vrijdag had ik afspraken in Rotterdam. Ik vind het een heerlijke stad en absoluut geen straf om daar af en toe heen te gaan. Deze keer geen broodje Lebkov maar een uitgebreide lunch bij Loos. Wat is het stukje Westplein prachtig!

koninginnedag-leftover

poezenoppas spelen

waldorf-astoria-lounge

teatime bij waldorf

cinecenter

gino

Het weekend stond in het teken van quality time. Ik kies er steeds vaker voor om lekker offline te blijven en geef mezelf niet alleen de zaterdag, maar ook steeds vaker de zondag vrij. Zo zat ik het grootste deel van de zondag aan de eettafel voor een Big Breakfast en ging ’s avonds naar de film ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’. Echt een aanrader, ik heb enorm gelachen!

Hoe was jouw week? Wat doe jij als je je eigenlijk even nergens toe kunt zetten en overal de balen van hebt?

Sabine de Witte