tips

Maandag dagboekdag: op en neer

Afgelopen week stond in het teken van op en neer; qua humeur, gezondheid en een uitstapje naar Parijs.

Smile, it's Monday!

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

Maandag begon met werken in Utrecht, dinsdag langs de huisarts en woensdag stond mijn agenda bomvol afspraken. Na een bezoekje aan Designer-Vintage HQ besloot mijn lichaam in protest te gaan. Ik haastte mij met Uber naar huis om me daar braaf over te geven aan het protest. Ik moest donderdag op de been zijn, voor een dagje uit in Parijs met Rachel Khoo!

Trip preparation. Thanks @kosmosuitgevers. Fijn dat @nshispeed me weer een dagje heen en weer treint

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

Perfect office decoration at @designervintage HQ! #baglove

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

Wat mij meteen opvrolijkte: mede-reisblogster Chantal stuurde mij het interview uit Wellness magazine door, waar ik samen met een aantal andere reisdeskundigen mijn ervaringen deel. Ook sta ik deze maand met een mention in Blogazine, een speciale uitgave van Fashionista. Ook in goed bloggezelschap. Super leuk en het blijft gek om jezelf in een blad terug te zien!

Gelukkig hielpen ook alle pilletjes, kopjes thee en uren slaap genoeg. Midden in de nacht opstaan om om 6.00u op het station verwelkomd te worden met een heerlijk, op Parijs ge├»nspireerd, ontbijtje. De dag met Rachel was super, heerlijk gegeten en alles was super goed geregeld. Dank daarvoor Kosmos Uitgevers! Het hele verslag lees je morgen. ‘s Avonds was ik doodmoe en nog voordat ik de kans had om de meegebrachte macarons op te eten, lag ik al te slapen op de bank. Maar niet voordat de tickets naar Mauritius geboekt waren! Ik kreeg ‘s middags eindelijk het verlossende telefoontje dat ik echt zou gaan. Jeuj!

Bacon scone & tea. First stop with @rachelkhooks at #frenchietogo

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

Mauritius on my mind, daydreaming. This tea brings me back on earth, need to get some work done!

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

Vrijdag was een rotdag. Ik zou ‘s avonds met een clubje vrienden richting Friesland gaan, voor een weekendje Airplane Modus. Daar staken mijn arts en lichaam een stokje voor, dus gingen zij zonder mij en deed ik een weekend kamperen in mijn eigen huis. Ook relaxed, maar toch niet helemaal waar ik op gehoopt had. Dan maar Mauritius voorbereiden, slapen, bankhangen, eten, nog meer slapen, lezen en vooral dagdromen. Zo’n gehannes met je gezondheid werkt bij mij enorm op m’n humeur, ik wil gewoon fit zijn en alle plannen kunnen uitvoeren! Daar helpt de grauwe winter niet echt bij, helemaal niet aangezien ik een tikje gevoelig ben voor een winterdipje. Die had ik dan ook behoorlijk deze week. Gelukkig maakte deze SUN day veel goed, dus heb ik veel buiten rond gelopen in de zon met m’n nieuwe zonnebril op. Jep, een bekend exemplaar want ik heb hem ook in wit. Maar aangezien taupe mijn lievelingskleur is, kon ik deze niet weerstaan. Het vooruitzicht op een week werken in de zon is een goede motivatie, ik weet zeker dat een week gele bol zorgt dat ik vol energie terug kom!

Smoothie Saturday!

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

Sun day, enjoy!

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

Hopelijk was jouw week beter!

Sabine de Witte