Travel

Maandag dagboekdag: persdagen en Semana Santa

21/04/2014

Weer een week die voorbij is gevlogen! Vorige week stond in het teken van persdagen, afspraken en een tripje naar het zuiden van Spanje voor een bijzonder Pasen. Kijk mee wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb.

michael-kors-jet-set

Maandagochtend begon heel vroeg op Schiphol, waar ik koffie dronk met Patrick om zijn USA avonturen aan te horen. Hij had een nieuw reismaatje voor me meegenomen, deze Michael Kors Jet Set tas. Je zou het misschien niet zeggen, maar zelfs mijn laptop past hier in. Super handig voor het reizen met handbagage. Deze gaat nog heel wat tripjes meemaken! Daarna werkte ik in Utrecht, maandagavond kroop ik vroeg m’n bed in.

ganbaroo

lomography

herschel-toilettas

This deer @lomography_benelux camera is too cute to handle! #Pressdays at @public_pr, thanks for having me @public_eva!

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

yeau

Dinsdag was een kantoor dag en daarna fietste ik een aantal persdagen langs. Ik bekeek onder andere de FW collectie van Filippa K bij Ganbaroo PRPR, liefde voor de collectie all over! Ook spotte ik vast wat leuke Petit Bateau cadeautjes voor mijn neefje. Ik verwacht ieder moment een telefoontje waarbij de komst van mijn neefje wordt aangekondigd, spannend! Ook maakte ik kennis met YEAU!, een soort limonade in een handige kleine meeneemverpakking. Ik ben niet zo’n waterdrinker en merk dat ik vooral op reis snel te weinig drink. Dit zou voor mij een perfecte oplossing zijn!

etsy-gift

Woensdag had ik afspraken en sloot ik de dag af op het terras in het zonnetje. Heerlijk om even de dag af te sluiten. Daarna begon ik met inpakken, donderdagochtend vertrok ik naar Sevilla. Wat een fijne, compacte stad! Woensdag volgt een uitgebreid travel report.

travelmate

Mijn bezoek viel samen met Semana Santa, paasrituelen bestaande uit verschillende paas processies. Ontzettend indrukwekkend om te zien en ik kreeg er regelmatig kippenvel van. Heel bijzonder dat jong en oud massaal op de been zijn om de lijdensweg van Jezus rondom Pasen te herdenken. Ze lopen soms 20 kilometer op een dag, terwijl ze houten kruizen, zware kruizen, vaandels etc dragen. Respect!

sevilla

Zondagavond kwam ik laat terug en vandaag is een luie dag, lekker binnen hangen, beetje werken, film kijken.
Hoe zag jouw Paasweekend eruit?

Sabine de Witte