Travel

Maandag Dagboekdag: proost

Dat was me het weekje wel. Een reisje naar de Franse Cognac streek om meer te leren over Grand Marnier en de productie daarvan, een dagje quality time met m’n zusje, een vrije Hemelvaartsdag en op vrijdag had ik vooral afspraken. En toen was het alweer weekend. Best leuk al die vrije dagen, maar inmiddels ben ik voor de 3e week achter elkaar in de war met de dagen…

Grand Marnier bezoek

Maandag en dinsdag was ik op uitnodiging van Grand Marnier met een klein gezelschap afgereisd naar het kasteel in Bourg-Charente. Op het Grand Marnier domein wordt er sinaasappellikeur toegevoegd aan de cognac en werd het hele productieproces uitgelegd. Zelf drink ik geen cognac en het is een valkuil van mij om dan ook niet echt geïnteresseerd te zijn in het ontstaan en maken van zoiets. Van wijn, champagne en whisky weet ik namelijk wel de volledige processen ;). Een leerzaam en smakelijk tripje, leuke mensen en een fijn zomers weertje.

Woensdag zusjesdag

Woensdag was ik belachelijk vroeg op kantoor om nog even te werken voordat ik met mijn zusje de hort op ging. Maandag was ze jarig en ik trakteerde haar op een gezellige middag. Bij Gild zocht ze mooie oorbellen uit, we lunchten bij The Lobby van Hotel V en klusten er nog even lustig op los in mijn huis. ’s Avonds at ik bij Loetje in Oost en dook ik op tijd m’n bed in.

weekoverzicht

Hemelse vaart op donderdag

Donderdag was een chill dagje en begon ik met ontbijt bij Omelegg. Daarna de stad in om wat dingen te kopen, appeltaart eten bij het College Hotel op het terras en daarna met een stapel magazines op de bank. Heerlijk niks gedaan. Fijn om af en toe jezelf op een vrije dag te trakteren en ook even echt niet te werken.

Weekend

Mijn vrijdag was lekker vol. Veel meetings, nog meer fietstochtjes en van hot naar her voor leuke dingen. Daarna werd het weekend ingeluid bij de Skylounge met drankjes, eten bij Yokiyo, het beste Koreaanse restaurant in Amsterdam, een uber race en nog meer drankjes. Zaterdag had ik beter in mijn bed kunnen blijven liggen, maar moest ik de hort op. Na een theedate, persevent, bezoekje aan de Afterdrk closet sale en lunch bij Moustache was het tijd voor actie. Fanatiek stond ik muren te sauzen bij vriendin T. Ik ben niet echt handig, maar met zo’n roller kan ik aardig overweg. Zondag was een nog luiere dag, samen met T. vertrok ik in haar nieuwe ride richting Elysium. Een groot en mooi sauna complex. Behalve een beetje sauna hoppen heb ik er vooral geslapen, haha. Daarna heb ik nog wat drankjes gedaan bij Hotel V met Amerikaanse blog vrienden en fietste ik midden in de nacht ‘singing in the rain’ terug naar huis. En toen was er in no time weer een week voorbij…

Sabine de Witte