Travel

Maandag dagboekdag: stille week

Afgelopen week was niet een hele enerverende. Het grootste deel van de week was ik thuis, zonder stem en met een hoest waar Lenie ’t Hart zich een ongeluk van zou schrikken. Blaffend als een zeehond en kras als een kraai was ik lekker rustig. Wat ik dan wel deed?

her

Dankzij mijn Cineville pas kan ik unlimited naar de film. Deze week keek ik eindelijk ‘Her’, over digitale liefdes en obsessies. Tikkeltje bizar maar prachtig gefilmd, mooie muziek en ik was stomverbaasd dat Scarlett Johansen de stem in dit verhaal is. Aanrader

Spelt pasta proeven bij Dr.Blend. Reminds me of het promotiewerk dat ik tijdens mijn studie vaak deed. Strike a pose and sell!

Spelt pasta proeven bij Dr.Blend. Reminds me of het promotiewerk dat ik tijdens mijn studie vaak deed. Strike a pose and sell!

Work essentials. Earcandy, gedroogde cranberries en tumbler thee

Work essentials. Earcandy, gedroogde cranberries en tumbler thee

Kaartje voor oma, die aan staar geopereerd is. Toepasselijk much :)

Kaartje voor oma, die aan staar geopereerd is. Toepasselijk much 🙂

Even langs bij Believe the Hype. Ik ben een sucker voor typografie

Even langs bij Believe the Hype. Ik ben een sucker voor typografie

Papa's nasi voor dinner

Papa’s nasi voor dinner

In bad...

In bad…

gifts
Deze cadeautjes kreeg ik van Lin en Nathalie tijdens de Travel Bloggers Clinic die ik met Internet Advantage organiseerde in het Novotel hotel. Ik moest spreken maar had 0 stem. Op een kilo Harlekijntjes, pijnstillers en strepsils lukte het me om mijn verhaal te doen. Een verslag van het event en mijn presentatie zijn hier terug te vinden.

Het beste medicijn als je niet fit bent. Een spa behandeling bij Akasha. Later deze week een full report

Het beste medicijn als je niet fit bent. Een spa behandeling bij Akasha. Later deze week een full report

Pakketje van &Samhoud met de magnetronmaaltijden die zij voor Albert Heijn ontwikkelden. Helaas kreeg ik 2  maaltijden met koriander, waar ik allergisch voor ben.

Pakketje van &Samhoud met de magnetronmaaltijden die zij voor Albert Heijn ontwikkelden. Helaas kreeg ik 2 maaltijden met koriander, waar ik allergisch voor ben.

Amsterdam wat ben je mooi

Amsterdam wat ben je mooi

Hoedenweer!

Hoedenweer!

Bietensalade bij Hotel V

Bietensalade bij Hotel V

Om je stem te smeren. Uiteindelijk nam ik een andere met whisky, sinaasappellikeur en limoen. Mijn krasse stem deed het er een stuk beter door.

Om je stem te smeren. Uiteindelijk nam ik een andere met whisky, sinaasappellikeur en limoen. Mijn krasse stem deed het er een stuk beter door.

new-stories

Cadeautje uit de webshop New Stories. Love the giftwrapping!
risotto
Eigenlijk zou ik bij een nieuwe hotspot eten. Daar kon het personeel vast de drukte niet aan, want op het menu stonden ineens alleen maar pizza’s, de bediening was super chagrijnig en we moesten moeite doen om 2 thee a € 2,70 af te rekenen. Snel wegwezen dus! Bij Bar Moustache was het weer als vanouds goed; vriendelijk personeel, lekker eten en een goede sfeer. De risotto met witte en groene asperges was heerlijk.

Hopelijk wordt komende week een betere, donderdag vlieg ik richting Spaanse zon voor een paar dagen sightseeing Sevilla. Vitamine D doet vast wonderen! Hoe zag jouw week eruit en heb je leuke dingen gepland voor de Paasdagen?

Sabine de Witte