Travel

Maandag dagboekdag: tante!

Dat was een beetje een gekke week met al die feestdagen! Zondagavond kwam ik laat terug uit Sevilla en maandag deed ik uiteindelijk niets. Beetje uitslapen, tv kijken, bank hangen. Dinsdag werd een bijzondere dag!

gino
Dinsdagochtend werd ik verblijd met het mooie nieuws dat ik tante was geworden. Neefje Gino maakt het mijn broertje en zijn vriendin erg makkelijk en is een lekker zoete, tevreden baby. Wel gek hoor, ineens is mijn kleine broertje zelf vader! Ik ben super trots op hem.

hartenstraat
’s Avonds ging ik met Rianne op date night. Een snelle hap bij Vapiano om even bij te kletsen en daarna naar de film Hartenstraat. Ik denk dat het nieuws dat ik tante was me meer aangreep dan ik had gedacht, want ik heb de hele film ge ‘oooh’ en ‘aaaht’ en zong keihard op de fiets mee met liedjes van de soundtrack. Wat een heerlijke feelgood movie! Nogmaals dank aan @Mathys van Mobypicture die onze filmdate mogelijk maakte.
En op deze maandag deel ik graag de leukste liedjes van de soundtrack, ze staan bij mij op repeat. Lekker vrolijk!

http://youtu.be/R36EMAPtS0w

Woensdag werkte ik in Utrecht en was een pechdag op het gebied van vervoer. Ik had er zo de balen van dat ik zelfs geen foto’s heb gemaakt.
Donderdag werkte ik thuis en mocht ik helaas mijn neefje nog niet bezoeken. Sinds mijn longontsteking ben ik vatbaar voor iedere verkoudheid of in dit geval, luchtweginfectie. Met verhoging en het gehoest raadde de huisarts een bezoekje af. Heel vervelend, maar ik wil natuurlijk geen risico zijn. ’s Avonds had ik nog een paar meetings bij The Next Web afterparty. De conferentie keek ik op de livestream, ik kon dit jaar maar 1 dag en ben een beetje ‘beursbang’ sinds die longontsteking. De organisatie weet ieder jaar weer een sterk programma neer te zetten en de feesten zijn legendarisch, ik ben trots op het start-up platform uit Amsterdam!

sabine in lillegino

Een dagje naar Lille met de nieuwe NS HIspeed verbinding. Outfit: Boyfriend jeans, Filippa K blouse, Max Mara jas, Hermes hoed, Urban Outfitters shawl en Michael Kors Jet Set tas

Een dagje naar Lille met de nieuwe NS HIspeed verbinding. Outfit: Boyfriend jeans, Filippa K blouse, Max Mara jas, Hermes hoed, Urban Outfitters shawl en Michael Kors Jet Set tas

Vrijdag ging ik samen met 4 andere bloggers een dagje op verkenning in Lille. Sinds de NS Hispeed treinverbinding er is sta je binnen 2,5 uur in de stad en ik was aangenaam verrast. Het volledige reisreport lees je woensdag!

kingsday

armcandy koningsdag

Vrijdagavond was ik om 00.30 thuis en helemaal stuk, dus zette ik zaterdag geen wekker. Ik heb helemaal niets met Koningsdag en had eigenlijk een reisje gepland, maar dat werd last minute verplaatst. Iets anders op zo’n korte termijn regelen lukte niet, dus was er dit jaar geen ontkomen aan. Gelukkig weet het Andaz Amsterdam dit ieder jaar in stijl te vieren, met een fijne brunch in samenwerking met Ruinart. Daar was het prima om even op het terras te vertoeven en naar de voorbijvarende boten te kijken. Toch blijft het niet mijn feest en kroop ik ’s avonds vroeg onder de wol. Zulke dagen zijn prima om bij te slapen toch? 🙂
Zondag was ook een luie dag. Ik wilde heel veel werkdingen doen, maar besloot uiteindelijk nog een dagje te luieren en bij te slapen. Relaxed weekje dus.

Wat heb jij afgelopen week gedaan?

Sabine de Witte