Travel

Make-over

Nieuw gezicht
Mijn blog heeft sinds den beginne, november 2008, dezelfde looks. Hoogste tijd voor een make-over. Een update die past bij wat ik doe, waar ik mee bezig ben en vooral; op welke plekken. Tijdens mijn trips kom ik zoveel mooie dingen die ik wil delen en de afgelopen dagen heb ik gemerkt dat dat vooral in Spanje andere deuren kan openen. Mijn blog zal dus meer lifestyle-gericht worden, met hier Nederlandse teksten en op de sabinedewitte.com een heuse internationale versie, zodat ik mijn ervaringen ook buiten de landsgrenzen en met de plekken waar ik over blog, kan delen. Een wandeling door de Barcelo Asia Garden tuinen (Brad Pitt & Angelina en nog meer sterren van dat kaliber vliegen er per eigen helikopter heen om daar even van volledige privacy te kunnen genieten), ongeveer het meest luxueuze hotel in de Spaanse Costa Blanca en een gratis wijnproeverij, dat wil ik best vaker mee maken.

Update
Best grappig dat dit blog, ondanks alle veranderingen van het afgelopen jaar, altijd zo’n constante is gebleven. Hoewel ik minder schrijf, steeds meer lifestyle door mijn ‘dagboek verhalen’ heen blog, is dit nog steeds een belangrijke uitlaatklep. Ik hoop dan ook dat het niet alleen positief uitpakt qua looks, maar dat ook mijn trouwe lezers de veranderingen kunnen waarderen.

Under construction dus even, achter de schermen. Tot die tijd, zo af en toe nog een update. De Costa Blanca ingeruild voor het bruisende Barcelona!

onder constructie

Sabine de Witte