tips

Make the world better with a (Christmas) sweater

Afgelopen vrijdag was het Make the world better with a sweater dag. Bij ons vrij onbekend, maar in de UK en VS echt een ‘ding’. Je draagt een dag lang je foutste kersttrui en doneert aan het goede doel, om mensen die het met kerst minder breed hebben een hart onder de riem te steken. Nobel doel en de wereld ziet er met al die kersttruien meteen een stuk vrolijker uit. Ook zonder deze speciale dag kan je deze winter prima met je ‘foute trui’ voor de dag komen…

Kersttruien liefde

Stiekem ben ik gek op kersttruien, hoe fouter hoe beter. Helemaal heb ik een zwak voor mannen met foute kersttruien. Bridget Jones, what have you done to me?! Dat de kersttrui deze winter ook na de kerstdagen gewoon mag, kan ik alleen maar toejuichen.

In deze kersttruien kan je de komende winter zeker gezien worden, geen rudolf the rednose reindeer exemplaren maar Christmas sweaters die je zowel casual als zakelijk kan dragen.

Zalando kersttruien

Make the world better with a Christmas sweater. Heb jij een foute kersttrui? En draag je die alleen bij de kerstborrel, of durf je er ook na de kerst en buiten de skipiste mee voor de dag te komen?
Ik hoop dat ik in Oslo nog een echte Nordic versie kan scoren, voor nu huppel ik lekker rond in mijn Twintip hertjes!

kersttrui-sabine

Geef je liever een echt mooie trui cadeau? Dan ligt een pakje van Joe Merino of Repeat goed onder de boom!

Sabine de Witte