Travel

Merry Xmas!

Gelukkig kerstfeest! Inmiddels heeft iedereen er ongetwijfeld zijn/haar kerstontbijt/brunch op zitten, de eerste pakjes geopend en ben je hopelijk herenigd met familie, vrienden en loved ones. Geniet ervan! Ik vind de kerstdagen heerlijk, maar ik kan me voorstellen dat je er tegen opziet als je niet (meer) bent gezegend met familie, kampt met ziekte of familiedrama’s. Voor mij is 1e kerstdag een luie dag, even bijkomen van een gezellige kerstavond, genieten van het mooie weer en vanavond kaasfonduen. Morgen ga ik naar mijn ouders, waar we met de hele familie gaan gourmetten. Hoe breng jij de kerstdagen door?

Merry Christmas and Happy Holidays everybody!

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

Koude kermis

Duik je liever tijdens deze dagen onder een steen? Dan heb ik wat tips voor je om de komende dagen niet met kerstliedjes, kerstfilms en gezelligheid in aanraking te komen.

 • Spotify lijstjes! Herre is mijn Spotify koning en hij klust lijstjes waar ik altijd gelukkig van wordt. Als je de kerstlijst even skipped, de overige lists bevatten genoeg muziekuren om tot 2014 kerstliedjes te kunnen vermijden.
 • Movie time: The Great Gatsby is zo’n heerlijke overdadige film met een mooie boodschap. Glitter, glamour, drama en liefde waar je 2,5 uur mee vermaakt kan worden. Kun je je eigen familie drama’s niet aan? Like Father Like Son is een Japanse cult-film met pijnlijke en dramatische verhaallijn. Verantwoorde tijdsverspilling en ik durf te wedden dat hoe vervelend je family troubles ook zijn, dit niet in de buurt komt! Mijn ultieme kerstfilm is The Gremlins, gouwe ouwe niet zo gezellige familie film waar ik me iedere keer buikpijn bij lach.
 • Let’s go outside! Het is zulk mooi weer buiten, ga wandelen, fietsen, op zoek naar een winkel in de stad waar je nog wel boodschappen kan doen en voor een prikkie kerstspecials kunt scoren.
 • Boeken lezen; The Circle als je geïnteresseerd bent in privacy issues, Het Puttertje als je 800 pagina’s aan een stuk wilt verslinden, Antiglamour als je dames Halina van Reijn en Carice van Houten interessant vindt, Ongekend Stijladvies aan bekende mensen als je geniet van cynische mode observaties en ongevraagd advies. Ik ben in allemaal begonnen, benieuwd hoe ver ik morgen kom 🙂
 • Sale shoppen: online is de sale bij veel bekende shops al begonnen. Mijn favorieten: COS, Filippa K (via Bijenkorf), & Other Stories.
 • Kerstsokken zijn een perfecte match met m'n #onepiecenorway, dank @lex_ie!

  A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

  Holographic Christmastree by @hoteldroog at the @rijksmuseum. Go check it out, it's impressive!

  A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

  sabine-kerstwens

  Fijne kerstdagen allemaal!

  Sabine de Witte