geeky girl

Met Philips Hue naar Berlijn: suitelife en IFA in het Waldorf hotel

philips hue app

Wat als een van je favoriete merken je vraagt om in je tweede ’thuisstad’ samen te werken rond een van de grootste gadgetbeurzen van Europa – IFA, samen met je favoriete mede-techgirl Nina? Dan zeg je natuurlijk meteen ja. En als ze dan hun nieuwe producten lanceren in de suite van het Waldorf, is het kringetje helemaal rond!

Dus vertrekken we donderdag naar Berlijn voor de productpresentatie van Philips Hue. Voor iedereen die mij al wat langer volgt: op de dag dat ze in Nederland verkrijgbaar waren, een herfstige dag in 2012, kocht ik ze. Ideaal: nooit meer thuis komen in een leeg huis en vooral: doen alsof je thuis bent als je ergens aan de andere kant van de wereld zit. Dat gaf me een lekker veilig gevoel. Vanaf 2012 ben ik de ontwikkelingen rondom de slimme verlichting, die je vanaf je telefoon kunt bedienen, op de voet gaan volgen en mijn assortiment flink wezen uitbreiden. Inmiddels zijn bijna alle lampen bij mij thuis te bedienen met m’n telefoon en zodra er een lamp vervangen moet worden, komt er een nieuwe Hue in de plaats.

Hue Sabine

Eerder dit jaar mocht ik mijn ervaringen als fangirl van Philips Hue al eens delen

Philips HUE productlancering tijdens IFA in Waldorf suite

Dus ja, deze samenwerking is soort van een droom die uit komt. Extra leuk omdat ik mijn huis aan het verbouwen ben en daarin straks wel nieuwe Hue’s kan gebruiken en ook Nina is op huizenjact. Inspiratie op doen in Berlijn, kan het nog leuker? Ja dus, in een suite in het Waldorf. Van luxe suites houden we hier wel, net als van de bar in het Waldorf (tip voor alle mede-IFA-gangers). Bovendien mijd ik vaak dit deel van Berlijn (het westelijke deel voelt voor mij als de zoveelste kosmopolitische Europese hoofdstad) en nadat ik er jaarlijks voor de ITB beurs kwam, vind ik het wel weer geinig om er eens te zijn. Oh, en eindelijk in Berlijn rond te steppen!

Wat voor producten gaat Philips Hue lanceren?

Heel eerlijk; geen idee. En al had ik dat wel; NDA. Hoe je er achter komt wat de nieuwe Hue producten zijn: volg Nina en mij op Instagram. Wij zullen in de suite alle product presentaties en demonstraties bijwonen en als een van de eersten de producten testen en je meenemen naar de IFA beurs. Lights, camera, action!

Sabine de Witte