Travel

Met volle vaart

Vandaag is het weer zover. Vrijwel heel Nederland geniet van een vrije dag. ‘Hemelvaart’. Afgelopen weekend verschenen er op NU.nl al berichten dat de ANWB waarschuwt voor files. Want bij mooi weer gaan we met z’n allen naar de dierentuin, het strand of elders ‘outdoor’, maar met de huidige voorspellingen is er dikke kans voor grote drukte bij IKEA, de meubelboulevard of de tuincentra.

Dan kruipen we weer in begrafenisstoet langs de ‘kamers’, de stellingen of de plantenrekken. Gek wordend van de drukte, niets kunnen zien en zeker geen zin om iets te kopen vanwege de mega rij bij de kassa. Wij doen normaal gesproken mee met deze gekte. Want waarom zou je een dag thuis blijven, als je kan struinen door winkels?

Vandaag slaan we over. Het weer is goed, en we kunnen wel wat frisse wind door onze haren gebruiken. We gaan een dagje naar Borkum, het Duitse waddeneiland. Lekker over het strand lopen, terrasje pakken, beetje fietsen, lekker eten en chillen. Een dagje zonder iPhone die constant het ‘mailgeluidje’ laat horen, zonder online van alles te checken, want het is ‘buitenland’ dus dik betalen.

Wat je ook gaat doen vandaag, geniet er lekker van!

Update: Een prachtig eiland, bruisende boulevard, strand met uitzicht op zonnende zeehonden, goede prosecco, slechte fietspaden en doodlopende fietsroutes. Ook al was het geen topweer, een waterig zonnetje heeft ons ook weer voorzien van een tan. Heerlijk gegeten, gedronken, gelachen en uitgewaaid. Wel ff wennen, zo’n stille iPhone! 🙂

Promotiefoto Borkum

Promotiefoto Borkum