Travel

Miss Dior Cherie

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0oWGD5yYS9g]

Dankzij vriendinnetje D. smeer ik me af en toe van top tot teen in met de bodylotion van Miss Dior Cherie. Dan voel ik me net zo als de commercial. Dartelig, flirterig, tuttig en elegant. Dan wou ik dat ik in Parijs woonde, Frans was en de Dior-collectie kon aanschaffen. Met prachtige rode lippen, golvende lokken en zwartomrande ogen. In een zwierjurk, op een mooie voorjaarsdag. Overal ruikt het naar een combinatie van dauw, hyacinten en zoete snoepjes.

Miss Dior Cherie

Dat moment beleef ik iedere keer als ik me weer in smeer. Of als ik op een later moment op de dag, weer een vleugje ervan ruik. Daar wordt ik blij van. Voor mij is dat op dit moment het ultieme voorjaarsgevoel. Nu maar wachten tot lief met het luchtje thuis komt 😉

Miss Dior Cherie. Zoetsappig. Stiekem gebruik ik alleen geuren en make-up van Dior en wordt ik warmer van de mode-collectie van Chanel. Daarom kan ik ook niet wachten tot mei.  Dan draait de fiml ‘Coco avant Chanel’ in de bioscopen. Over het leven van Coco voor de oprichting van Chanel. Gespeeld door Audrey Tatou. De prachtvrouw. Beter hadden ze niet kunnen casten. Ultiem Franse vrouw.

tatou-chanel