tips

Moederdag

Deze zondag is het weer moederdag en om te voorkomen dat we onszelf last-minute betrappen in de bloemenwinkel en met een doos bonbons, hier een aantal tips voor originele en makkelijke moederdagcadeautjes.

Browniepost

brownie-per-post
Vol en smeuïg zijn ze, zoals het hoort. Gemaakt met de lekkerste fairtrade chocolade, biologische roomboter en naar keus met knapperige walnoten of met extra chocolatechips. Deze brownies verstuur je per post. Ze worden voor je gebakken, verpakt en verstuurt. Je hoeft ze alleen nog maar te bestellen!

Mam, vertel ‘s

mam-vertel-s
Mam, vertel ‘s! is een bijzonder boek vol met leuke, creatieve en soms onverwachte vragen aan je moeder. Als zij de vragen beantwoord heeft, krijg je het boek weer van haar terug. Zo heb je een uniek en persoonlijk document over je moeder om voor altijd te bewaren.

Instant bloementuin

confetti-bloemen
Als je moeder wel enorm van bloemen houdt, maar je dus niet aan wil komen met de standaard bos bloemen, denk dan eens aan ‘plantable’ paper. Handgemaakt papier dat bloemzaadjes bevat. Als je het papier plant, groeien er na 6 tot 8 weken prachtige veldbloemen uit.

Webshop Fonq heeft heel veel inspiratie en mogelijkheden voor je op een rij gezet. Zoek op het budget en type cadeau en je weet zeker dat je zondag met iets origineels aankomt.

Wat geef jij je moeder deze zondag?

Sabine de Witte