Home sweet home

Moeilijke keuze

Donderdagavond waren lief en ik bij Ikea. En als wij naar Ikea gaan, nemen we ons altijd voor om alleen te kopen wat op ons lijstje staat. Je snapt, dat lukt nooit.

Zo ook donderdag. Hoewel de aankopen nog in de verpakking zitten te wachten tot lief zin heeft om te klussen, hebben we beide een beetje twijfels. En het feit dat de financiele meevaller boven ligt te wachten tot er gespend kan worden, maakt het ook niet makkelijker.

Waarover we zo twijfelen? Paris! De eifeltoren. 140cm breed x 200cm hoog. Ik ben francofiel, hij is geinterigeerd door de constructie van de toren. Die je zo mooi ziet. Zo mooi groot. Oke, de kleine versie en alle leuke schilderijtes er om heen moeten weg, en tussen de keuken en de schouw wordt het wellicht een beetje hysterisch. Maar het is zo’n prachtige foto!

73545_pe190328_s4

Mijn gezonde verstand heeft allang laten weten dat het niet verstandig is. Afgezien het feit dat het best prijzig en een bouwpakket is, is ons huis gewoon te klein hiervoor. Dus pakken we nu gewoon het lijstje ‘wensen voor volgende huis’ erbij, schrijven hem op, en gaan nu gewoon aan de klus.

Pff, waarom wordt het assortiment van Ikea alleen maar beter?!