Travel

Mojito baby!

Gisteravond ondanks het feestje bij de voetbal toch besloten om thuis te blijven. De Mojito-kit (sterk staaltje marketing!) moest in gebruik worden genomen. Inmiddels ontbreken er nooit limoenen en staat er altijd een plant munt in te tuin, zodat we ze altijd kunnen maken. Een verslavend drankje, mits goed gemaakt. Heerlijk fris, makkelijk weg te drinken, en op de een of andere manier wordt je er heel relaxed en loom van. En dronken. Vooral dronken.

Dus vond ik het goed dat er Texas Chainsaw Massacre werd gekeken door lief, mits ik ongestoord kon blijven laptoppen. Dat laatste werd ‘m niet, want E. riep constant dat ik moest kijken, want het was te bizar voor woorden. Eigenlijk heeft hij de hele film alleen maar hard moeten lachen. En die keer dat ik keek, was ongeveer het ‘engste’ stukje. Misschien is ranzig een beter woord trouwens. Wat een sick f*cks zitten er achter deze film zeg!

Inmiddels is de fles Bacardi uit de Mojito-set leeg, de muntplant kaalgeplukt en ligt lief nog ernstig brak op bed. Ik heb nergens last van, wonder boven wonder, want normaal lig ik na 2 apparaten al op apegapen. Vandaag niet, ik zit zelfs al even beneden. Met een hele grote stapel was, die wacht om opgevouwen te worden. Ik hik er al dagen tegenaan, want ik heb er zo’n hekel aan. Maar goed, als ik alles eenmaal heb weggewerkt word ik ‘beloond’ met een middagje Walibi. Er onderuit komen gaat niet meer lukken, hoe ik ook heb geprobeerd. Maar het is lekker weer, en ik ben de beroerdste ook niet. Stiekem heb ik wel medelijden met lief, die straks als brakke harry in de achtbaan zit.

Maar hij is wel de beste Mojito-bouwer ever, en doet speciaal voor mij altijd het leuke dansje. Hij verandert in een heuse showkoning als hij weer Mojito’s mag klussen en al zijn we samen een beetje dom tv aan het kijken, op zulke avonden hebben we samen de grootste lol. En samen lam zijn in je eigen huis op zaterdagavond, vind ik stukken leuker dan in een stinkkroeg naar mekaar moeten schreeuwen om verstaanbaar te zijn, waar er meer drank over je heen gegooid wordt dan wat je die avond binnenkrijgt. En ten tijde van crisis, is het nog ‘voordelig’ ook. Twee vliegen in een klap. E. is voor een leuk bedrag in te huren als Mojito-bouwer. Voor meer info, mail mij 🙂

Mojito Song – Robert Abigail