Travel

Moleskine Evernote Notebook

moleskine notebook evernote

Vanaf vandaag ben ik weer aan het bloggen bij het internationale internet congres Le Web. Vorig jaar spraken daar o.a. Karl Lagerfeld en Evernote. Evernote is voor mij als reiziger, als schrijver en connected geek onmisbaar. Het zijn digitale notebooks die ik kan delen, waar ik notities in maak, foto’s en inspiratie noteer. Toch pak ik bij overleg nog vaak een offline Moleskine notebook, het schrijft makkelijker en ik merk dat ik makkelijker concepten kan bedenken als ik het op papier zet. Vervelend, want soms laat ik net de notebook liggen als ik met het idee aan de slag wil. Daar is nu een oplossing voor Moleskine Evernote Notebook. Het perfecte cadeau voor Moleskine liefhebbers die graag hun aantekeningen, schetsen en notities makkelijk digitaal willen terug vinden.

Moleskine Evernote Notebook

De Moleskine Evernote Notebook lijkt op het eerste gezicht op alle andere Moleskines. Er zijn vooral een paar kleine slimmigheden toegevoegd waardoor je makkelijker je offline notities digitaal kunt maken. Best lastig uit leggen, gelukkig is er dit handige filmpje gemaakt.

Ik heb de Moleskine Evernote nog niet zelf geprobeerd, hij ligt sinds gisteren op mij te wachten en ik ben erg benieuwd. Natuurlijk laat ik hier weten hoe ik de Moleskine Evernote Notebook ervaar. Online is de Moleskine Evernote Notebook o.a. hier verkrijgbaar, vanaf € 24,95 voor het handige zakformaat, gelinieerd of geblokt. Meteen een perfect excuus om Evernote te proberen, want je krijgt er 3 maanden gratis lidmaatschap bij!

moleskine evernote notebook

Sabine de Witte