Travel

Monthly Maart

polaroid
De weekly’s blijven er maar bij inschieten. Vooral omdat ik in het weekend zoveel mogelijk bij mijn laptop vandaan probeer te blijven en omdat ik op maandag de hele dag buiten de deur werk. Het kost iedere keer weer meer tijd dan ik dacht. Daarom nu een monthly overview van maart. Altijd leuk om terug te blikken en te zien wat voor leuke dingen ik ook alweer heb gedaan.

Fietsen naar Amsterdam-Noord doe ik zeker 2, soms 3 keer per week en ik geniet er oprecht van (zolang het maar droog is). Op maandagochtend komt de stad langzaam weer tot leven, ’s avonds fiets ik heerlijk mijn hoofd leeg. En onderweg kom ik prachtige zonsondergangen en leuke nieuwe plekjes.

noord-zonsondergang

noord

vrolijk

Ik ging een weekendje naar mijn ouders, om even te relaxen en offline te zijn. Uiteindelijk waren we even met z’n allen samen, at ik de lekkerste frites van Nederland en liepen we met mooi weer in het bos. Best lekker even, zo’n weekendje in hotel Les Parents 😉

hang-in-there

Soms lopen etentjes wel eens uit de hand en beland zelfs ik tot te laat in de San Francisco karaoke bar. Gelukkig zijn er geen foto’s van, maar het was een memorabele avond.

red-light-district

Hoewel ik er nog niet veel over kan zeggen, had ik een geweldige fotoshoot waarbij Paul Bellaart mij op de gevoelige plaat zette. Ik ben nooit zo’n fan van foto’s waar ik zelf op sta, maar de shoot ging super makkelijk en leuk. Het was nog lastig kiezen, uiteindelijk zien jullie half mei wat het resultaat geworden is.

fotoshoot

Verder ging ik dat weekend even helemaal offline en in de relax stand, House of Cards af binge-watchen en de Sunday Roast bij Nevel om toch nog de deur uit te komen. En had ik leuke spontane afspraken op nieuwe plekjes maken mij altijd heel erg blij. Zoals bij café Fonteyn op de Nieuwmarkt. Gezellig met de kroegkat en bloemetjesbehang.

Mijn eerste blogs als Digital Nomad voor National Geographic Traveler stonden online. Ik vond het stiekem wel spannend en heel gaaf om mijn verhalen daar terug te zien. Ik kreeg veel leuke reacties en heb zelfs reacties gekregen van mensen die ook allergisch zijn voor koriander en nu toch een tripje naar Thailand overwegen. Hoe leuk is dat!

Screen Shot 2015-04-01 at 14.59.12

Meestal mis ik alle concerten die me leuk lijken, maar deze keer was ik alert genoeg om te zien dat Janne Schra in Paradiso zou optreden. Het was geweldig, echt een super goede show en leuke avond. De volgende dag bestelde ik een tikkeltje brak sushi in bed voor lunch bij nieuwe sushi favo Sumo.

janne-schra

Koken zal nooit mijn hobby worden en gelukkig weten mijn vrienden dat. Regelmatig kan ik dus (spontaan) bij ze aanschuiven. Super gezellig en inspirerend qua kookcombinaties. Witlof met ovenfriet en een gehaktbal smaakt echt prima! Of een simpele rijstschotel op vrijdagavond, onder begeleiding van kaas en wijn.

eten

Een tripje Parijs, op en top luxe met Ruinart. We vertrokken zondag middag, er was een enorme klik met de hele groep en we hebben 3 dagen lang bubbels gedronken, heerlijk gegeten, gelachen, geslapen in Hotel Du Collectionneur, samen met het Braziliaanse voetbalelftal. Een uitstapje naar Reims voor een bezoekje aan de prachtige kelders van Maison Ruinart, een kijkje in de galerie van Hubert le Gall en natuurlijk het launch feest. Toen ik dinsdagavond terug kwam voelde het als bijna een week vakantie. Het was even afkicken na al dat lekkere eten en drinken.

escargots

eiffel-toren

maison-ruinart

ruinart-trip

Dit jaar blog ik alweer 7 jaar en ik heb de afgelopen jaren regelmatig gehoord dat ik bakken met geld kon verdienen met mijn blog. Alleen de manier waarop stond mij nooit aan, te commercieel, niet passend genoeg of gewoon niet ‘Sabine’. Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met Senanga en hun aanpak staat mij wel aan. Ik ben er sinds kort Community Manager en ik kan je alvast verklappen dat er heel veel leuke samenwerkingen aan staan te komen. En het is ook nog eens super makkelijk, door je eigen shops aan te maken.

Screen Shot 2015-04-01 at 15.07.02

De laatste vrijdag van de maand is Vodka Vrijday bij het Andaz hotel. Voor mij altijd een leuke gelegenheid om af te spreken met vriendinnen. Het is er altijd erg gezellig, leuke mensen, niet te druk, prima dj, hapjes en drankjes. Het duurt van 18-22, dus een perfecte vrijmibo. Een tikkeltje gevaarlijk wel, Sabine en vodka gaan helaas niet zo goed samen. Daarna nog een paar drankjes bij The Lobby in Hotel V gedaan, wat echt mijn favo spot in Amsterdam is en blijft.

andaz

Het laatste weekend van maart sloot ik swingend af op O.W.A.P. Sinds ik een bacterie heb gehad was ik niet meer op een groot feest geweest. Ik viel flauw bij drukte, flitslichten en harde muziek. Na wat concerten in Paradiso en 4 jaar verder te zijn, was dit een leuke persoonlijke overwinning. Heerlijk staan dansen! Zondag een gat in de dag geslapen, lekker films en series gekeken en gehangen.

De maand sloot af met een Trading Places dinner bij Bluespoon, een leuke avond waarbij het management van het hotel het normaal gesproken bedienend personeel en gasten bediende.
2015-03-30 20.34.36

Het was een maand die weer voorbij vloog. Waar blijft de tijd echt? Op naar net zo’n leuke en diverse nieuwe maand.

Tot slot nog 2 fijne vrolijke liedjes:

https://open.spotify.com/track/2sZtaJ4RFbRAAOBKWEeR4H

https://open.spotify.com/track/1X5mydJvmC8nFhP2kW4q50

Sabine de Witte