Travel

Mooi boy & classy glasses girl

Sla een stylistisch verantwoord mannenblad open en je ziet vaak een lijstje items waar de man niet zonder kan: manchetknopen, een vulpen, aansteker, specifieke soort jas, tas, schoenen, das etc. Bij vrouwen houdt het lijstje na de Little Black Dress, een designer tas en killer high heels van Loboutin eigenlijk wel op. Alsof wij geen mooie dingen willen gebruiken voor dagelijkse dingen?!

Ook ik wil graag handtekeningen zetten met een Montblanc vulpen (het hoesje is er al, de pen nog niet), kaarsen aansteken in stijl (heb gisteren een witte S.T. Dupont aansteker gekregen), de befaamde Max Mara camel coat of de Burberry trench coat dragen etc.

Minijet Dupont aansteker blanco

Ik hou van mooie spullen. Ik struin dagelijks het internet af op zoek naar een ouderwetse typemachine. Als schrijfster is dat een must have vind ik, want behalve op mijn Macbook Air 11″ gebruik ik nog vaak genoeg pen en papier en een typemachine lijkt me een mooie afwisseling. Handtekeningen zet ik graag in stijl, onder opdrachten, belangrijke documenten etc. Al mijn gadgets zijn voorzien van mooie hoesjes. Zonde om je gadgets in goedkope bescherming te gooien, dan doe je al het mooie design eigenlijk geen recht.

Hoewel ik net een nieuwe bril heb, ben ik al 2 keer verliefd geworden op een nieuw montuur. En kijk ik er nu al naar uit om een nieuwe designer zonnebril uit te zoeken. Stiekem struin ik alle nieuwe collecties al door, op zoek naar het model. Maar dat is best lastig als je niet kan passen.

Dan maar vergapen op de zojuist gevonden briljante brillen site Moscot. Klassieke stijlvolle brillen en nog heel veel andere gave items die ik het liefst a la minute in mijn shopping cart gooi. Stijlvol voor de dag komen lijkt alleen maar duur te kunnen, maar als je goed kijkt zijn het allemaal tijdloze items die jarenlang mee gaan qua mode en vooral qua kwaliteit. Een eenmalige grotere investering voor jarenlang stijlvol plezier.

Sabine de Witte