design

Mooi meegenomen

Helaas nog niet in mijn handjes met de mooie nagellak kleur. Mijn iPad zit voorlopig nog in een bewaard EEE-pc hoesje, want behalve de iPad zijn ook accessoires in ons kikkerlandje niet verkrijgbaar. In de US gelukkig wel. Zo ligt er ergens een siliconen hoesje, maar no way dat die mijn iPad mag gaan beschermen. De iPad ziet er zo gaaf uit, die moet op een mooiere manier beschermd en meegenomen worden.

Ook een gemis na een week gebruik; een dock/houder. Voor het kijken van films, of tijdens het lezen. En straks tijdens het werken, als ik nog een bluetooth keyboard op de kop heb getikt. Gelukkig heb ik het als vrouw makkelijk; de iPad past prima in bijna alle tassen. Als man zijnde is het iets minder makkelijk je iPad mee nemen, als je verder niets nodig hebt.

Overzees zijn er al diverse firma’s aan het klussen op iPad accessoires, maar ook iPad bezitters proberen inventief te zijn om zo goedkoper uit te zijn. Want het officiele Apple dockje is best prijzig voor een stukje plastic en bovendien laad de iPad er niet mee op. Gelukkig was er iemand zo inventief om in een stukje plastic van $0,69 te investeren. Een visitekaartjeshouder die prima werkt als iPad houder. En, bijkomend voordeel tegenover de dure dockjes elders: hij kan er zelfs horizontaal in! De jacht is geopend, kantoor- en boekhandels u bent gewaarschuwd, sprokkel uw goedkope stukjes plastic alvast bij elkaar!

Geen tas mee, toch je iPad bij je willen hebben? Ik ben helemaal gevallen voor de Moleskine-case. Een (da’s wel weer jammer) nep-leren case gebaseerd op de looks van de bekende Moleskine boekjes. Die ik ook overal mee naar toe sleep. De wachttijd is alweer 6-8 weken en met shipping-costs is het best een dure accessoire, maar de iPad kan en mag er in gezien worden! Bestellen of informatie? Kijk op DodoCase. Zo kun je zelfs als man je iPad nog verantwoord mee nemen!

Sabine de Witte