Travel

Mooi plaatwerk: Bastiaan Woudt

Caravan in Sahara by Bastiaan Woudt

Weer een selectie mooi plaatwerk voor Your Ambassadrice. De vorige keer liet ik jullie de fotogrammen van Jurriaan Löwensteyn zien. Deze keer maak ik ruimte voor iemand die ik al heel lang volg, Bastiaan Woudt.

Bastiaan Woudt

Jullie weten onderhand wel dat ik het monochroom erg kan waarderen. Gelukkig heeft Bastiaan (Alkmaar, 1987) daar ook een hele duidelijke keuze in gemaakt. Al zijn werk is monochroom en heeft altijd dat korrelige randje waar ik van hou. Zijn experimenten met beweging, het lichaam en minimalistische landschappen zijn ruwe zwarte diamanten.

Fotoboek One door Bastiaan Woudt

Zijn boek ‘One’ (Y-publishers, 2017) mocht ook zeker niet ontbreken in mijn fotoboekenverzameling. Mocht je die nog ergens kunnen vinden dan is dat echt een aanrader. Zo niet, volg hem dan in ieder geval op Instagram.

Genoeg geschreven, door naar de foto’s. Enjoy!

 

 

Mijn fotografiereis

Ik heb ook iets geprobeerd met beweging. Onder andere geïnspireerd door de beweging in de fotografie van Bastiaan. Mensen en portretten fotograferen vind ik nog (te) spannend, dus ik hou het nog even bij niet levende objecten.
Reacties, tips en tricks zijn van harte welkom!

Sabine de Witte