Travel

Moving on and growing up

Mijn blog is nog niet zo oud, eind november heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Inmiddels heb ik al menig blogje gepubliceerd, krijg ik veel leuke reacties, maar blijk ik ook ‘lastig te onthouden’. Tijd om te verhuizen dus. Voor mijn eigen domein. Want ook al ben ik nog geen werkende vrouw, investeren in een eigen plekje op het World Wide Web, kan nooit kwaad.

Zeker nu mijn blog mij serieuzer (schrijf)opdrachten oplevert. Hoe handig is het dan ook om een zwager te hebben die websites en domeinen verkoopt! De registratie is al een feit, de factuur betaald. Nu nog ff ontdekken hoe ik het best kan verhuizen zonder mijn huidige blog kwijt te raken. Want voor het eerst ben ik echt trots op mijn blog. Hoewel de lay-out standaard is, ik van plug-ins etc. nog weinig kaas heb gegeten, nog nooit ging het bloggen me zo makkelijk af. Hoe vaak heb ik Blogger en Web-Log.nl wel niet vervloekt. Nog nooit heeft WordPress me in de steek gelaten, vastgelopen waardoor ik mijn input kwijt was, of whatever.

Ineens krijgt mijn persoon een identiteit op het web. Zal mijn anonimiteit nog verder slinken, want nog makkelijker te vinden op Google. Misschien dat ik deze nog bewaar. Voor ‘ernaast’. Voor de ‘pikante’ blogjes, die wat meer anoniem moeten blijven.

Voorlopig vind je me nog even hier, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt. Alleen vandaag niet. Het wordt 27 graden en ik lig met een zere keel, kop vol snot en een dikke zeehonddeken zielig te wezen. Werd vannacht zelfs verbannen uit bed vanwege alle geluiden die ik produceerde. Dit wordt dus ff een off-day. Al kan ik me prima inlezen in de wereld van domeinen, plug-ins en webtoepassingen. Gelukkig heb ik inmiddels een WordPress expert ontmoet. Lang leve de Nobiles Blogwedstrijd. Sanne, be prepared 🙂

www.yourambassadrice.nl