tips

New Stories

12/04/2014

Een nieuw verhaal vertellen door middel van interieur. Dat is wat de gloednieuwe webshop en het interior & lifestyle blog New Stories doet. Met inspiratie, trends, hotspots, nieuws en leuke DIY. Origineel en praktisch, want ik vind het zelf erg frustrerend als ik iets leuks zie op een blog en vervolgens stad en land af moet om het te kunnen kopen. New Stories verkoopt items die passen bij de blogartikelen. Interieuritems die passen bij de trends van nu. Vintage en nieuw met elkaar afgewisseld.

Het verhaal achter New Stories

New Stories is opgericht door Evelien van der Bel en Kim Dolman. Uit de behoefte om dingen meteen online te kunnen kopen als je ze ziet uit een blog en een passie voor interieur & styling. Met het idee ‘als niemand het voor ons maakt, doen we het zelf wel’ zijn ze begin dit jaar met het business plan aan de slag gegaan. Ze kopen zelf spullen in, benaderen nieuw talent en onbekendere designers en trekken er regelmatig op uit naar het buitenland om inspiratie op te doen en nieuwe items te scoren. Je kunt van de dames oog voor detail verwachten, persoonlijk contact en een afwisselend assortiment. Ik heb er een nieuwe favoriete webwinkel bij, ook voor originele cadeautjes en kleinigheidjes.

shop-newstories

NewStories is actief op Instagram, Pinterest, Twitter en Facebook en via de nieuwsbrief blijf je up to date. Deze site mag je niet missen als je net als ik, gek bent op originele items voor je huis.

House-doctor-vaas-Klevering-pressepapier-veldboeket1-672x1008

Sabine de Witte