Reistips tips Travel

Niagara Falls: indrukwekkend natuurgeweld

niagara falls gezien vanaf helicopter

Niagara Falls vanuit de helikopter

Het was een beetje stil vanwege een lekker vol schema in Canada. Daardoor heel veel van Ottawa, het Algonquin Park en Toronto gezien. Gisteren bezocht ik de Niagara Falls. Eerst per helikopter, wat een prachtig gezicht was over het indrukwekkend naar beneden stortende water. Maar van bovenaf lijken ze nog best klein!
Bekijk hier het filmpje gemaakt in de helikopter.

Maid of the Mist

Daarna per boot, toepasselijk Maid of the Mist genaamd, langs de watervallen. De poncho’s die worden uitgedeeld zijn geen overbodige luxe en mijn gele regenjas kwam goed van pas. Keurig droog stapte ik weer van de boot af, een boel mooie plaatjes rijker. Eenmaal ‘op het droge’ maakte ik dit filmpje.

Vandaag is de laatste dag, morgenochtend land ik weer in Amsterdam en daarna zal ik jullie overspoelen met nog veel meer geweldige Ontario verhalen!

[google-maps width=500 height=375]

Sabine de Witte