Travel

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Soms loopt niet alles volgens plan. Zoals mijn ‘jobhunt’ van de afgelopen tijd. Lichtelijk moedeloos door de argumenten bij sommige afwijzingen. Maar ik laat me niet kennen, ik trek de stoute schoenen aan en kies voor mezelf.

Letterlijk én figuurlijk, want ik begin voor mezelf. Op dit moment besta ik ‘echt’ voor de Kamer van Koophandel. Vanaf vandaag bezit ik mijn eigen freelance tekstbureau, Blanco Tekst. Een eerste klus roept, een tweede staat in de wacht. Van mezelf heb ik drie maanden de tijd gekregen om te zien of ik het met mijn freelance klussen ga redden, of ik er uiteindelijk van ‘rond kom’. Is dat niet het geval, zal ik op zoek gaan naar een baan ‘er bij’.

Vandaag geen tijd voor doemscenario’s, maar een gevoel van trots en een enorme bewijsdrang. Enthousiast vandaag bezig met m’n klus, tussen het voorbereiden van de mini-vakantie door. Lang leve het eigen ondernemer zijn en je eigen tijd indelen. Vandaag ‘officieel’ geworden en vanavond weg voor een ontspannend weekend berglucht.

Deze stap had ik nooit genomen zonder de stimulans en steun uit mijn omgeving, de kansen die ik krijg doordat iemand het aan durft om met mij in zee te gaan. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ga er voor 250% voor, wil het onderste uit de kan en het maximale uit mezelf halen.

Eindelijk heb ik mezelf en mijn ambities hervonden, niet langer afwachtend, maar het heft zelf in handen nemend. Kansen krijg je niet, die creëer je. Bij deze.

Blanco Tekst is te vinden op www.blancotekst.nl waar nog hard aan gewerkt moet worden, zowel qua looks als qua inhoud. Het komt allemaal op mijn to-do lijst voor volgende week, wat me stiekem wel zwaar valt, control freak die ik ben. Eerst een weekend genieten samen met lief, ontspannen voordat ik mezelf een drukke periode in stuur. Met toestemming neem ik mijn EEE-pc mee, dus wie weet krijgen we nog een hele regenachtige dag waarop ik nog wat kan werken. Mijn vingers kriebelen!

logosdefinitief

Logo ontworpen door @nicolekebolleke (www.twitter.com/nicolekebolleke)

@nicolekebolleke (nu wel goed ;)) heeft een logje gewijd aan het tot stand komen van het logo