Hotspots Travel

Notting Hill Amsterdam

Notting Hill Amsterdam Hotel

Engelse klasse in nuchter Amsterdam
Amsterdam telt veel hotels, vooral in het centrum zitten er genoeg. Er zijn maar een paar hotels noemenswaardig qua eten, slapen of design (College Hotel, Bridges bij The Grand, Hotel V). Maar sinds mei heeft Amsterdam er een nieuwe bij! Notting Hill is gevestigd aan het Westeinde, tegenover de Nederlandse Bank. Een locatie niet midden in het centrum, maar met uitzicht. Het hotel richt zich ook niet zozeer op toeristen maar op zakelijke reizigers. Het hotel heeft het klassieke Engelse interieur een frisse make-over gegeven zonder de klasse er van te verliezen.

Boutique chique
Het Notting Hill hotel geeft Amsterdam meer boutique chique zonder stijf te zijn. De kamers zijn allemaal strak ingericht, waarbij rekening is gehouden met natuurlijke lichtinval en het uitzicht. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: lcd tv, telefoon, mini-bar en badkamer met alle benodigdheden. Op de kamers en in de lobby is gratis internet beschikbaar.

Engelse moderne keuken
Je kunt er genieten van een ontbijtbuffet in Engelse stijl, maar ook voor een lunch kun je er goed terecht! Engelse gerechten in een modern maar zeer smakelijk jasje. Ik heb er een Caprese salade genomen (ik had behoefte aan een wat lichtere lunch). Het terras nodigt met mooi weer uit voor een koffie of drankje. Ook het diner is de moeite waard, het restaurant London weet in de kleine keuken van ieder gerecht prachtige kunstwerkjes te maken.

Kortom; een hotel wat leuk is om eens te bezoeken voor een drankje op het terras, een lunch met zakenrelatie of buitenlands bezoek of om comfortabel en chique in Amsterdam te verblijven. Helaas ben ik er Hugh Grant niet tegen gekomen 😉

Voor meer informatie en reserveringen kijk je op de website van Hotel Notting Hill Amsterdam.

Notting Hill Amsterdam Hotel

Het Notting Hill Amsterdam hotel heeft in iedere kamer een uniek kunstwerk

Sabine de Witte